dondu_andac Bebeğim 12. Haftasında çok huzursuz sürekli elini ağzına sokuyor seli akıyor bı anda durduk yere bağırarak ağlıyor bu durumu yaşayan anneler yardımcı olabilir mi ayakta mıdır yoksa başka bir yerimi agriyordur ve tahmini ne zaman geçer
Yeliz21 dondu_andac bizimse öyleydi 1 hafta sürüyo ama o el ağızdan çıkmıyo salyadan heryerim ıslak oluyo tam hafta bitti derken bu keser ben hasta oldum çok kötü grip çocuğumda kaptı oğlum mahfoldu
Poyti dondu_andac benimde bebeğim 12 haftalık gaz problemini çözene kadar aynıydı cozdukten sonra rahatladık
yaybebegi dondu_andac benim bebeğimde tıpatıp aynı el emmesi kalıci olacak diye cok korkuyorum zor güç emziğe alıştirmistım elini emmeye baslayınca emziği tutmaz oldu. Canı yanıyor gibi bağırarak ağliyor ben gazdan olduğunu düşünüyorum sakinleştiği tek durum kucakta yürür halde buda beni bitiriyor kollarım belim kopmuş durumda.
dondu_andac Kbra19 biraz huzursuzluğu geçti doktor diş çıkarmadan öncede bu belirtilerin 1-2 ay öncesinden basliyabilecegini soyledi
dondu_andac Yeliz21 çok geçmiş olsun dikkat edin ortalıkta salgın var bizde atlattık oğluma buhar vermişti doktor 15 gün evde tedavi uyguladım öyle duzeldi
Hzrymn Bir kaç gün sonra benimkide 3 aylık olacak , ellerini emiyor devamlı ve salyası akıyor , dediğiniz gibi benim de üstümü ıslatıyor kucağımdayken, uyutuyorum 5 dk sonra geri kalkıyor , gece de geç uyuyor 23.00 civarı zor uyutuyorum
Poyti yaybebegi relaxtaz gaz damlası her emzirme öncesinde 4 damla veriyordum şimdi oyun halisina alıştı oyuncakları tekmelerken kendiliğinden çıkarmaya başladı o yüzden dozunu azaltmaya başladım geceleri vermiyorum ve 🧿🧿🧿🧿 gece sadece iki kere uyanıyor emmeye oda uyurken emip sonra tekrar uyuyor bize relaxtaz şifa oldu diğer damlaları denedik doğal şeyler denedik olmadı en iyisi bu çok şükür 🤲🏻