Dmttt Selam.kizlar burun aspiratör ünü nasıl kullanıyorsunuz yani kuvvetli mı çekiyorsunuz ben bi türlü cesaret edemiyorum da. Oğlum un burnu çok tıkanıyor ve uçak yolcuğu yapıcaz ağrıya sebebiyet vermemek için temizlemem lazım binmeden önce ama korkuyorum doğrusu
aynurkeskin Dmttt onu ne olursa olsun temizlememiz gerekiyormuş daha kötü bi hastalığa dönmesin aman 😱 bronşit gibi ...
Balannesi Dmttt En güzel çekme yöntemi duş sonrası ve yumuşamış oluyor. Serum fizyolojik iki burun deliğine ikişer damla sıkın. Biraz yatış pozisyonunda bekletip aspiratörü cok içeri sokmadan hafif uç kısmından çekmeye başlayın
Dmttt [bilinmeyen] ondan da aldım peki onu damla damla mı döküyordunuz yoksa şu bazı videolar var yarısını bi anda mı skıyosunuz
Dmttt [bilinmeyen] evet üzerinde tek kullanımlık yazıyor 1 deliğe 10 damla belki de daha fazla çıkar 1 şişeden uzun uzun
Dmttt [bilinmeyen] çünkü hala dolu kalacak ama ağzı açık kalacağı için sorun olur mu acaba ben bi doktorla konuşayım bunu ama bende sanmıyorum sorun olacağını