Heaven Kızlar ocean d vitamini kullanan var mı saglık ocagını begenmeyip bebegim 3 bucuk aylık kullanabilir miyim yas sınırı var mı kullanan yazabilir mi?
_Yenianne Heaven bende doktor tavsiyesiyle ocean d kullanıyorum. Başta bir hafta falan sağlık ocağının verdiği monoviti kullandım ama pek içime sinmedi. O yüzden doktordan daha temiz içerikli bir d vitamini var mı dedim o da ocean ı önerdi.
BirAlparslanAnnesi Heaven şuan bebeğinizin ayına göre 400 ıu kullanabilirsiniz. Sağlık ocağının verdiği ne d vit ne kan denir ilacını kullandım içeriği temiz aldım
mavigiller BirAlparslanAnnesi duzelttiginiz için teşekkür ederim kan damlası olarak algıladım bir an 🌸
mavigiller Heaven az önce demir ilacı olarak algıladım kusura bakmayın yanitimi sildim tekrar edeyim ilk 6 ay sağlık ocaginkini kullandık biz sonra oceana geçtik doktorumuz içeriği kötü değil kullanabilirsiniz sağlık ocağından verileni demişti
kbra-10 ayyy sağlık ocağının vermiş olduğunu iki gündür vermiyorum bugün dmvericem eğer huzursuz olursa hemen değiştircem iki gündür bebeğim rahat ben d vitaminine bağlıyorum artık
edabolukbasi Heaven ocean içinde zeytinyağı var sağlık ocağının verdiği bi kere kullandım hemen kabız yaptı ayçiçek yağı varmış direk çöpe attım