Tugrayeliz01 44 günlük bebeğim gece 4 veya 5 kere uyanıyor sizin bebeğiniz öylemi bazen sürekli emmek istiyor mama + emzirme ile besliyorum happy kids de atak dönemi yazıyor sizinde bu şekilde mi benimle aynı olanlar kucağımda sakinliyor bu atak dönemi ne oluyor ki ilk bebeğim tecrübesizim
Dln Tugrayeliz01 ataktan ziyade bebegin daha cok kucuk.gazi vardie buyuk bi ihtimal ya da daha dunyaya alisamadigi icin seni istiyodur.ben ilk 3 ay uykuyu unutmustum gecem gunduzume girmsti.yine 4 5 kere uyanmasi iyi 😊
Veranur Tugrayeliz01 canım benm bebegmde öyle muhtemeln gazı vardır cnkü benmki kolik vr cok gazlo sebepsiz aglıyor hep kucakta olmak istyor youtubedan beyaz gürültü ve anne karnı sesi dinlet iyi geliyor doktorumda öenrdi bunları dinletmemi
Tugrayeliz01 Dln aslında gazını çıkarıyor ama bilemedim ki 2 saat arayla besliyorum reflü olduğu için ama çalar saat gibi bende önce uyanıyor oğlum 😃
Tugrayeliz01 Veranur benim de sebepsiz ağlıyor ama gazi çıkıyor da anlayamadım ki dinledeyim onları bende