momyy_ Kızlar oğlum 8 aylık oldu hala ne sürünüyor ne oturuyor done döne istediği yere ulaşıyor normalmi ya bu durum en azinda oturmasi gerekmez mi desteksiz durmuyo asla
GamzeBaz momyy_ 13 aylık yeni sürünüyor 8 9 aylık da döne döne giderdi 😁ve 4 haftadr kendi kendine kalkıp oturabilir konuma geldi
Milagros momyy_ benim de kızım 7-8 aylıkken dönerek her yere gidiyordu bı odadan diğer odaya bile dönerek giderdi sonra sürünmeye başladı 9 aylıkken falan tek kol üstünde komando gibi 😁10 aylıkken emeklemeyi 16 aylıkken de yürümeyi öğrendi normal bence her çocuğun gelişimi farklı olur.
gulsum11 momyy_ benim oğlumda 7 aylık olacak halen oturmayı bilmiyor oturttuğum zaman öne doğru eğiliyor beli kopacak nerdeyse😂 desteksizde oturamıyor normal mi acaba bende merak ediyorum
Aslananne1 gulsum11 normal canım benim oglum şuan 9 aylık desteksiz oturma 8 ay 15 günlükken birden oturdu bnde çok endişe ettim doktora götürdük munae etti sıkı bi vücudu var oturur 2 haftaya dedi cidden de 2 hafta geçti oturdu😀9. Aya kadar yolu var 9. Aydan sonra sıkıntıymis
EkiminAnnesi momyy_ hiç endişelenme zamanı gelince yapacak demek ki hala ağadır değil, oğlum 9 buçuk aylıkken emekledi ve 16 aylıkken yürüdü. Geç ya da erken diye bişey yok, her bebeğin kendi zamanı diye bişey var 😇
gulsum11 EkiminAnnesi bebeğiniz adım atabiliyormu ayakta tuttuğunuz zaman 7 aylık oğlum hiç atmıyo normal mi acaba
Senem_sygl01 momyy_ doktora götürdünüz mü oturma egzersizleri yaptırın bende öyle yapıyorum 7 aylık olduk yeni yeni oturuyor daha desteksiz
momyy_ Senem_sygl01 ben sürekli oturtuyorum birkaç sn ye duruyo devriliyo gergin yaptırıyorum önüne şişe gibi oyalanacagi birşey koyarsam düşmüyor sanki kendi canı istemiyo gibime geliyo
Senem_sygl01 gulsum11 benimkide öyle canım ayağına yeni yeni basıyor bende yürüteçe koydum geri geri gidiyor
Yigitefeannesi momyy_ Her bebişim gelişimi nir değilki canım neden üzülüyorsun annesi o da zamanı gelince yapacak ❤️
ilosasell seymaozy desteksiz oturduk 5-6 aylıkken destekli oturmaya başladık tam hatırlamıyorum ama 7-8 ayda desteksiz oturmaya geçmişizdir