Aloaveraaaa Kızlar telefona durmadan markalardan SMS doğrulama kodu geliyor. Bu dolandırıcılık mi banka hesaplarına falan girdim bı problem yok ama korktum başına gelen var mı?
edabolukbasi Aloaveraaaa en son nerden alışveriş yaptınız kartınız kopyalanmış şüpheli işlemleri arayın bankanızı
Serap0733 Aloaveraaaa canm senın kartından biri işlem yapıyor bir şey olmuş hemen neyse iptal edin cnku mesela bir şey alınca hemen kod geliyor internet bankacılıgıyla buralardan bir şey almaya calıstıkları için
Aloaveraaaa edabolukbasi en son dün akşam hepsiburadan alışveriş yaptım ama kart esimindi Kart kopyalansa telefon numarasına mi gelir banka kartı kime aitsemi
edabolukbasi Aloaveraaaa telefon numarasına gelir ama başka yerden alışveriş yapılmış kartınızı kopyalamışlar
edabolukbasi Aloaveraaaa sen onay vermediğin için çekemiyorlar bankayı ara şüpheli işlemlere bağlan söyle benim babamın başına da geldi seneler evvel buldular akaryakıt alırken kopyalamışlardı
Aloaveraaaa edabolukbasi Allah Allah ne yapsam bilemedim ya. Bankaları arayıp online mi kapatsam kartlari
orkideSeverim Aloaveraaaa müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı olur sisteme düşsünler onlar çekemeden olmadı kartları iptal edip yeni kart gönderirler