BSG2308 Kullanan varmi acaba etkisi oldumu kaç gündür dış huzursuzluk ateş var onu üstüne bide 6. Ay aşısı olduk erkisu olur mu
benaslindayohum BSG2308 evet çok rahatlatıyor yani en azındn benim kızı rahatlatmıştı ☺ 2 kutu kullandık 16 dişi var şuan😁
niloyaa34 BSG2308 evet rahatlatıyo hemn etkisi belli oluyo ama zam gelmiş ona da geçen sene 40 liraya falan alıyoduk şimdi 200 tl olmuş
Tugcebyrk BSG2308 ben jelde kullandım ama hiç etki etmedi sonra tetagil kullanmaya başladım kızımı gerçekten rahatlatıyordu özellikle uyutmadan önceleri veriyordum baya sakinliyordu
manikeneko666 BSG2308 benim doktorum, kullanayım mi diye sorduğum da tetagil için kullanma dedi ama siz bilirsiniz
delirmeceler BSG2308 ikizlerime tetagil gram fayda etmedi eczacımız dentinox jel verdi vallahi 4 azı dişi aynı anda çıkardıkları halde hissetmedim şükür ağrısız sızısız atlattık kurtarıcım gibi oldu
fatma-dll BSG2308 aşırı memnun kaldığım bir ürün oğlumda çok işe yaradı ben bu kadar olacağını beklemiyordum.Tetagil döküp diş kaşıyıcı parmak fırçası vardı oğlumun onunla da damaklarını kaşıyordum iyi geliyordu