gecekusu_- Kızlar 6 günlük bebeğim de 2 gündür sarılık var ne yapabilirim geçmesi için 😢 kuzumun yüzü gözünde ki beyazlık ve karnında var sarılık resmen kendimi suçluyorum iyi bakamıyorum diye 😢😢 nasıl geçirebilirim bi önerisi olan var mı 😢😢
oglumubeklerken gecekusu_- bol bol emzirmelisin canım, sütünün yeterli olmadığını düşünüyorsan ya da bebeğin verimli ememiyorsa mama verebilirsin ya da sütünü sağarak icirebilirsin. Daha çok küçük olduğu çene kasları çabuk yoruluyor ve uzun uzun ememiyor memeyi. Bende aynısını yaşamıştım ve 2 Ay boyunca sagarak beslemiştim oğlumu.
oglumubeklerken gecekusu_- bir de muhakkak doktora götürüp değerine baktırrın, sarılık değeri yüksekse gerekli tedaviyi uygularlar. Korkmanizi endiselenmenizi gerektirecek birsey yok, hemen hemen her bebek oluyor, hepimiz geçtik bu yollardan 💐
Gktggelis gecekusu_- doktora götür canım önce yenidoğan bebeklerin çoğunda olur korkma emzirdie geçer önce değerlerine baksınlar canım yüksekse mavi ışık veriyolar benim bebeğimdede vardı değeri düşüktü ama beyaz sarıyıekiyo beyaz giydir sürekli bide duş aldırırkwn altın bişi at suyun içine yüzüktür kolye va şeyler ama önce değerine bakılması gerek
plakayerli gecekusu_- gözle görülür derecedeyse bence doktora götürün seviyesine baksınlar belki hastane tedavisi gerekiyordur. Sarılık çok beslenerek atılıyor emzirmeyle sarılık olduysa muhtemelen iyi emememiştir. Sağarak verin mama takviyesi yapın iyileşene kadar derim
Sdmgc oglumubeklerken sık sık emzirmen lazım canım sütün ilk zaman yeterli gelmeyebilir mama takviyesi yapabilirsin emzirmeye devam ederek kısa süre içinde toparlar sarılıgı geçer
Sedarelll gecekusu_- canım korkulacak bişey yoktur inşallah benimkide 2aylık şuan bizimde olmuştu ilk değer 12cıkmıstı daha sonra 9a düşmüştü öyle bir ay kaldı uzayan sarılık çıktı eğer çok sarıysa hemen bi doktora götür için rahatlasın
Bssraa2 gecekusu_- sık sık emzirin sarılık çok uyku yapar uyandırıp emziremezseniz uyku arasında 30 cc mama verin bnm düştüğüm hataya düşmeyin doktorum bna mama takvİyesi ver geçene kadar dedi dinlemedim anne sütü alsın diye direttim ama keşke geçene kadar mama verseydim çok pişmanım uzayan sarılığa döndü benim bebeğim 3.aya girdi hala bitmedi çok illet bir şey uzayan sarılık