GBK Senem_sygl01 ablam da korkuyordu ben yaptırdım yeğenime, kendi bebeğimde de uygulayacağım inşallah. korkacak hiç bir şey yok ki, çok da eğlenceli oluyor aslında 😊
Sevdaacan Senem_sygl01 zamanla alışıyorsunuz bende ilk başlarda çok korkuyordum ama şimdi maşallah 15 aylık kızım akşam yemeklerini oturuyor bizimle beraber yiyor kaşıkla yemeyi falan gayet güzel yapıyor belki şimdi değil ama ilerde çok faydası olacağını düşünüyorum
Beraninannesii Senem_sygl01 Yapıyorum yiyebileceği yumuşak şeylerle başladım dişi şuan yok 8 aylık ama damaklari sert koparıp cigneyebiliyor.
Bety İlk çocuğuma yapmadım hem tecrübesizliğinin vardı hemde ilk diş 15 aylıkken çıktı o sebeple korkmuştum 3 yaşına girecek hala ben zorla yediriyorum 2. Bebeğim 16 aylık blw yaptım kendi oturur yer baya fark ediyor bence .
Uyumayanbebek1234 Kızlar korkmayın ya ben 6,5 aylıkken salatalık havuç veriyordum eline çiğ çiğ öğürme refleksi ile hemen çıkarıyorlar şimdi 15 aylık her şeyi yer eliyle ceviz Bile yer zeytini bile yiyor çekirdeğini çıkarıp veriyor bana ki ilk dişimiz 10 aylık çıkmıştı ben hiç blendar kullanmadım onun da etkisi var tabi
kurabiyem28 Senem_sygl01 yapın korkmayın lütfen. öksürme refleksini takip edin. Ben kızıma öyle yaptım. Şimdi kendi yemek istiyor. Çok zor yiyen bir bebek. Kaşıkla çatalla kendim yapacağım diyor. 11+20 günlük. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur.
Melissamom Senem_sygl01 ben ek gıdaya blw ile başladım şu an dokuz aylık çok büyük rahatlık bence. Hiç korkmayın yiyeceklerle iç içe olduğunda alisiyorlar zamanla, hem daha iştahlı olur kendi yiyeceği icin
Helokusunannesi Kızım mart 15 de 2 yaşına girecek, 6 aylıktan beri blw yaparım, kendi yer, onunla beraber bende yemeğimi yerim, çatal /bıçak /kaşık hepsini öğrendi, kendi çapında da yiyor, korkmuyorum, blw en güzel nimet bence ama bebek ve anne de hazır olmalı tabi
Nisamavii Senem_sygl01 elma vermiştim normalde bişey olmuyordu diş yok ama artık sertleşmiş olmalı kopardı saniyelik birşey ama aklım çıktı kaçırınca