tugceizgi Bebeğim 7 aylık. 2 gündür ateşi var. İştahı kapandı. Göğüs ucumu ısırıyor. İçmiyor ne su ne de süt. Sağdım yine kabul etmedi. Doktora götürdük. İlaç verdi onları veriyorum. Ne yapabilirim iştahının açılması için? Tavsiyeleriniz neler?
Deletedmom_68 tugceizgi Siz de öyledir diye demiyorum. Biz ne zaman faranjit tanısı aldıysak akabinde diş çıkardı oğlum. Herhangi bir diş belirtisi var mı? Salya artışı olduğu için de boğazda kızarıklık olabiliyor da ondan sordum
tugceizgi Deletedmom_68 2 tane diş çıkardı. Üst dişlere baktım damak yarılmamış. Bilmiyorum halinden çok endişeliyim.
Deletedmom_68 tugceizgi Bir şey olmaz korkmayın böyle böyle büyüyorlar çok kuvvetli dayanıklı onlar☹️ geçen hafta biz de aynıydık ne emdi ne su içti ne ek gıda doktora gittik faranjit dedi augmentin yazdı 3 gün 39lara çıktı ateşi devamlı. Siz bol bol teklif edin. özellikle ateşi düştükten sonra. ateşli iken istemiyorlar çünkü. 5. diş çıktı bizim de bi öncekiler çıkarken de aynı senaryo olmuştu zaten bi tek ateş yoktu🫤
tugceizgi Deletedmom_68 uyurken bile teklif ettim ama ısırdı maalesef. Bilmiyorum meme reddi yapar mı?