Annecilikkkk Merhaba kızlar oğlum 3 ay 3 günlük neredeyse 2 haftadır günde 5 6 kere yeşil kaka yapıyor ishal şeklinde doktor sadece normal olabilir dedi ama sanki doktorumuz bana fazla rahat geldi neden oluyor acaba ya 😓
Emnedmr Annecilikkkk yedigin yesil sebzeler bı sütünden gecer yada usutmuste olabilir benim oglumda kafa ense cok terler ama uyku tulumu ixinde ev cok sicak o yuzden penye yelek giydirip yatiriyorum göğsü sirti sicak kalsin diye ayaklarini hep sicak tut terlemesine yapilcak bisey yok
Melekbas Annecilikkkk mama iciyorsa normal icmiyorsada sizin yediginiz besinlerden dolayi telas yapmayin baska birsey olsaydi baska belirtilerde olurdu mutlaka
63_hulya_63 Annecilikkkk benim oğlum doğdu doğalı bazen sarı ve genel olarak da hep yeşil kaka yapar doktora sordum normaldir dedi .
Annecilikkkk zhrcyln üşütüyormu yani ee nasıl yapıcam ya geceleri kafası terliyor ondan mı üşütüyor acaba
Sude3454 Üşütmekten oluyor yeşil kaka :( bebeğin ayaklarını sıcak tutun varsa sıcak su torbası koyabilirsiniz ayaklarına yakın biryere Göğsü ve sırtı soğuksa üşüyor demektir
Annecilikkkk Sude3454 göğsü ve sırtı soğuk değil de geceelei kafası ensesi çok terliyor ondan olabilir mi ee ben nasıl yapıcam ki terlemememsi için 😓
Annecilikkkk Emnedmr bizimde ev çok sıcak olduğundan sadece atlat uzun kollu çırçıtlı badi ve üzerine ince bişiy giydiriyorum ama ger seferinde terliyor
Emnedmr Annecilikkkk ben atlet ince tulum giydiriyorum yine ayni terlemesine bı çözüm bulamadım ince giyincede hasta oluyor valla sıkıntı ama ayaklarini mutlaka sicak tut yinede
Annecilikkkk Melekbas mamayı daha 3 gün önce başladım sma hem anne sütü hem mama kullanıyorum ama mamadan öncede vardı bu yeşil kaka sıkıntımız
Annecilikkkk 63_hulya_63 bizimde öyleydi ama bu 2 haftadır hiç sarı yok ve gğnde 4 5 kere yapmasına şaşırıyorum
Simge723 Annecilikkkk bazı demir damlaları da yapıyor bilmiyorum başladınız mı kullanmaya ama öyle demişti hemşire bana
Minigim38 Annecilikkkk önsütü fazla emiyorsa ondan da yeşil olurmuş. Üsüttüyse yada siz sütünüzü üsüttüyseniz bundan dolayı da yeşil olurmuş yada yeşil renkli sebze yediyseniz
Annecilikkkk Minigim38 yeşil herhangş bişiy yemedim önsüt diyorsunuz keşke öyle olsa kaç aydır meme reddiyle cebelleşiyprum 5 dk emse oh be diyorum siz düşünün 😂
Ebrarbusraa Annecilikkkk Annemler derdi inanmazdım ama elleriyle kulaklarını saçını çekerken gördüm sonra inandım bize de baktı doktor birşey demedi
gamzearass Annecilikkkk benim oğlumda günde 6 7 kere ishal şeklinde kakasını yapıyordu. Bazen de yeşil oluyordu kakası. Bizim süt alerjimiz çıktı. Bebeğinizin vücudunda döküntü falan var mı?
Kahramanbebek gamzearass merhaba hocam bizde bebeğimizle ilgili süt alerjisinden şüpheleniyoruz diğer belirtileri nelerdi acaba ?