Bebegimuyumuyorr Kızlar evinizin evrak işleri falan oluyo mu satın aldıktan baya uzun bir süre sonra ev sahibim dün mesaj attı evin resimlerini çekip atar mısın evrak işlerinde lazım oluyo diye bende şüpheye düştüm acaba evden mi çıkaracak bizi soramıyorum da kendisine bir sıkıntımız da yok sadece oğlum çok ağlar gece gündüz kendinde de bebek var rahatsız olacağını da düşünmüyorum
edabolukbasi Bebegimuyumuyorr bizim ev sahibi kredi çekmiş sanırım evi ipotek ettirip eksper gelip bakıyor belki onun için istemiş olabilir
alpersmother Bebegimuyumuyorr evi satma gibi bir düşüncesi mi var acaba benimde aklıma o geldi sadece
Babybloom edabolukbasi tek mantıklı açıklaması bu olabilir. Onun dışında benim şu ana kadar hiç ev resmine ihtiyaç duyduğum bir iş olmadı
edabolukbasi Babybloom gerçi eksper gelip eve bakıyor fotoğraflardan değil belki evi satacaktır bilemedim 🤷🏻♀️
BebekC Bizim hiç öyle evin fotoğraflarını gerektirecek bir işimiz olmadı. İpotek ettirmek için de fotoğraf istemezler, bir eksper gelir evi inceler ve değer biçer ona göre kredi verir. Satacak olabilir, bilemedim. Günah almak istemem.
izmirlim35 Bebegimuyumuyorr muhtemelen evi satışa çıkaracak, kaç yıllık ev sahibiyim hiçbir resmi işte fotoğraf lazım olmadı.
cikolataligofret_ @Bebegimuyumuyorr evrak işi için ev fotoğrafı lazım olmaz. Neden diye sorsaydınız keşke. Bir de sizin eşyalarınızın olduğu görselleri kullanamaz mahremiyet için. Maddi tazminat davası açabilirsiniz kullanılırsa. Bizim de kiracımız var hiç evin fotoğrafı lazım olmuyor
Deletedmom_48 Bebegimuyumuyorr bu depremden sonra herkes konut sigortası yaptırır oldu belki onun için istemiştir eşyalar vs hersey sigortalanıyor