HamzaKartalMoms Merhaba anneler bebeğim 4 ay 10 günlük bayadır yüzünde sivilce tarzı kızarıklıklar var alerji doktoruna sıra aldım 3 Mart için gideceğiz böyle bir durum ile karşılaştınız mı sonuçları ne oldu acaba 😑🫠
huzunkovankusu HamzaKartalMoms Evet besin alerjisi de var mı? Benim oğlum da atopik. 2.5 yaşında. Hala devam ediyor. Sürekli kaşınıyor. Duştan sonra tam kurumadan nemlendirmek gerekiyor. Ama atopik ciltler için olan nemlendiricilerle. Doktor size önerecektir zaten.
Guly1 HamzaKartalMoms kullanacağınız deterjanı şampuanı kremini hep sorun doktora onlara göre özel şeyler var sürekli nemlendirmeniz kıyafetlerini ütülemeniz gerekiyor 3 yaşından sonra olmamaya başladı
UcuBulunamayanBant HamzaKartalMoms benim bebegim atopik dermatit ilk baslarda zordu kullanmadigim sampuan krem ilac kalmadi cildi pul pul dokuluyodu kizariyodu cok sukur buyudukce geciyor suan o sekilde kizarmalar yok ama cildi asiri kuruyor o yuzden her banyodan sonra mutlaka sebamed bebek kremi ile nemlemdiriyorum. Probiyotik kullanmanizda da fayda var. Yinede bi doktorunuza danisin ona göre sampuan krem deterjan hepsini degistirmeniz gerekebilir.
HamzaKartalMoms huzunkovankusu besin alerjisi olarak henüz bilgim yok ek gıda serüveni zaten daha başlamadı mama olayından olabilir mi bilmiyorum bebeğim prematüre olarak dünyaya geldi onun için fazlasıyla özenli ve özel her şeyi bitkisel alerji doktoruna sıra aldık bakalım 😑
HamzaKartalMoms Guly1 7bebeğim prematüre olarak dünyaya geldi onun için fazlasıyla özenli ve özel her şeyi bitkisel en iyisi ama sonuç aynı bakalım 3 martta belli olur diye düşünüyorum çünkü çok üzücü 😔
HamzaKartalMoms UcuBulunamayanBant 71 bebeğim prematüre olarak dünyaya geldi onun için fazlasıyla özenli ve özel her şeyi bitkisel dediğiniz gibi bende her şeyi en iyi markaları bile kullandım sonuç aynı probiyotik doğduğundan beri kullanıyorum ama bakalım 3 martta belli olur sanırım çok üzücü bir durum