Mervemrahtaha Kizlar cuma günü 2 aylik olucaz Allah nasip ederse mamamiz aptamil 0 dı simdi sma 1 e gecicez inşallah gecen hafta doktorum bana 3 saatte 2 cc mama vermemi söyledi ama bebeğim mümkün değil o kadar süre bekleyemiyor acikiyor onun için bende 2 saatte bir 2 cc veriyordum ama son 1 haftadir 2 cc mamayla da 2 saat durmuyor bende 3 cc ye cikardim oyle olunca 1.5/2 saat tok tutuyor anne sütü hiç veremiyorum. Böyle durumda olan anneler siz kac saatte kac cc veriyorsunuz?
AtaHanveAnnesi Mervemrahtaha bende aptamil veriyorum ve 2 saatte 90 cc. Benim doktorum da 2 buçuk saati geçirme demişti2 aylıkken. Şimdi 3 ay olmak üzere.. acıkınca ağlıyor zaten bazen 2 saati bile doldurmadan besliyorum
merve86 Mervemrahtaha 42 gunluk yeni 100 cc iciyor onceden hep 90cc ilk zamanlar 30 cc sonra yavas artı gerci bebek ne zmn içmeyi kesti bizde vermedik kendisi belirledi
Gulsahagah Mervemrahtaha kilo*150/12 2saate bir içmesi gereken miktar Kilo*150/8 3saatte bir içmesi gereken miktar yani aya göre değil kiloya göre vermelisiniz. Ayrıca bezlerinin toplam ağırlığı bir paket margarin kadarsa doyuyordur. Çiş önemli
Zuleyha__19 Mervemrahtaha iki saatte bir 90cc yani 3 ölçek veriyorum bende doymaz doktorun dediği şekilde
Betul055 2 cc derken ml olarak mı dediniz onu anlamadım. Sadece mama yiyor ise az geliyor olabilir. 3 saatte bir 60 cc içer normalde ağlar isterse 2 saatin sonunda 30 cc bir ölçek yapıp verin
Buketdila Bizde 2.5 aylığız 2 saatte bi önce emzirip arkasından 60 cc mama veriyorum. Bazen emmediği zamanlar oluyor o zaman 90 veriyorum
Elizzzzz Buketdila biz buğun üç aylık olduk ve ilk defa mamaya başladık üç saatte 90 cc dedi ben birde emZiriyorum emzirirsem Sonra mama verirsem 90 cc biraz artıyooo 70anca emiyo
Guldas Sma kabızlık ve yeşil kaka yapıyor. Geçmenizi hiç tavsiye etmem. Bizde sma yı değiştirdik o yüzden.
AtaHanveAnnesi sila kaçıncı ayda 120 cc veriyordunuz. Bebeğim üç aylık hala 90 cc veriyorum iki gündür biraz huysuz acaba mama mı yeterli gelmiyor ki
Crss Mervemrahtaha ben 3 saatte bir 120 veriyorum 49 günlük bebeğim kesinlikle doymuyor daha az ile. doktora sordum o da doymuyorsa vereceksin kısıtlama kendini dedi aynı zamanda anne sütü de veriyorum sağarak.
Crss Mervemrahtaha yanı bence az veriyorsunuz arttırın çünkü 1 aylık bebek 120 mle kadar mama içebilir iştah durumuna göre demişti doktorum ki sizinki 2 aylık
ozlemsenel Miktarı tamamen bebeğe göre ayarlayın tablolar öneriler bebekten bebeğe değişir. Mama olarakta aptamilde kalın o daha iyi ve besleyici
nagehanyorulmaz Benim bebeğim 2 aylıkken 90 içiyordu sonra 120 cc ye çıktık doktorun verdiği miktar çok az bi de neden mama değişiyorsunuz aptamil bağışıklık için çok iyi bir mama
hanifedog sma çok ağır bir mama sindirimi çok zorluyor lifsiz olduğu için. bebeğin düzenini bozmayın bence değiştimeyin mamasını