Srpapatya Kizlar bu şurup bebeklere verilir mi 5 aylık bebeğim bide sağlık ocakları istersek yazarlarmi
Sinemkkk Srpapatya normalde verilmiyor diye biliyorum ama doktoar yazıyor oyuzden veriyorum çay kasigiyla
Annenazz Srpapatya kızım 13 aylık. Doktor aferin verdi. Çocuğum ayakta duramadı. Sersem oldu. Doktora söyledim verme dedi. Şimdi vermiyorum. Yani aferin verme bence daha çok küçük
Sinemkkk Sinemkkk Srpapatya 2 yaş altı kullanımı önerilmiyormus aferin. Ama doktoar ozaman niye reçete ediyor bilmiyorum çok kötü olmadığı sürece veriyorum verirsemde çay kaşığı ile
Srpapatya Sinemkkk iburamin yazmıştı ama o 2 yaş altında kalp hastalığına neden oluyomus o yüzden aferin denim diyorum
Srpapatya Sinemkkk iburaminde o şekilde hemde kalp hastalığına yol aciyomus doktorum söylemişti soğuk aldığında ilacsizda iyileşmeyi malesef aferinide pazartesi sorucam bakalım nasıl olacak
Sinemkkk Srpapatya yani evet danışmakta fayda var ama kullanılmıyor ise yazmamalari gerekiyordu evet başka alternatif yok ama sık hasta olan bebekelr için kötü oluyir sürekli kullanmak