Oglum03 Kızlar molfix pure soft 6 numara kullanıyorum ama bebeğime artık küçük geliyor sanırım kalıbıda biraz dar ama bu kalitede bebeğimi pişik yapmayacak bez önerebilir misiniz kalıp olarakta geniş olan bebeğim biraz yapılı
AngelMotherr Oglum03 6 aylik 6 no bnde kullandım pure soft 10 kg idi 5 no şuan 12 kg molfix mavi 5 no 16 aylik garip geldi bana çok cokmu sıkıyorsun
Filizp Oglum03 canım molfixin normal 4+ maxi plus kullanabilirsin geniş baya pişik yapmadı bizi benim oğlum da 10.5 kilo kullanıyoruz gayet iyi
PatronBebek Oglum03 benimki 16 aylık 15 kilo tam geliyor hafif bol bile. Size niye küçük geliyor acaba pakette mi sıkıntı var ki
Egiskom Oglum03 nasıl ya benim oğlumda 5 aylık neredeyse 9 kilo bacakları falan tombiş 4 no kullanıyorum tam oluyor, hatta stok yaptım uzun süre kullanılır. 6 no kocaman bence siz de bir yanlışlık var gibi . Mavi olanı kullanıyorum bu arada
Oglum03 whitechocolatemochaa mavi paketle sarı arasında fark varmıdır acaba hiç kullandınız mı sarıdan
Oglum03 PatronBebek bacakları şişko ondanmı acaba hep iz oluyor yanları tam gelmiyor kavuşmuyo yani anlamadım
whitechocolatemochaa Oglum03 hiç kullanmadım ama 9 kg bebege 6 kilo garip geldi bana sleepy en dar kalıplıdır onda bile 9 kgda 4 no kullanmıstım
Oglum03 whitechocolatemochaa molfix kalip olarak dar diyor sorduklarım bende anlamıyorum yapamıyorum mu ama şu beyaz yerler tam kapanmayincads cikiyo
Oglum03 AngelMotherr canım tam kapatmayıncada ciş çıkıyor bebegim kemikli biraz benim birde mavi paketle sarı arasında kalıp birazda olsa oynuyor mu mavi paket denesem birde
Oglum03 Egiskom bezdemi acaba yanlislik bende anlamadim bende mavi paket alacagim bu sefer tesekkurler