Gencanneee55 İyi geceler güzel annelerim,bu ilacı kullanıp memnun kalan şunu yaparsan iyi olur diyen var mı tavsiye ve öneriye ihtiyacım var🙏🏻 pcos var bende birazda malumunuz kilo 🤦🏻♀️
Balevlatsahibi Gencanneee55 Dr onermeden kullanmayın ben kullandım ama Dr tavsiye etti o sebepten kullandım pcos ne derecede birde oda önemli
Sedoa_ Gencanneee55 dr tavsiyesi ile kullanmıştım , diyetisyen eşliğinde diyet yaparlen kilo vermeye de yardımcı oluyor demişti diyetisyen ama dr vermeden alınacak bir ilaç değil o
Gencanneee55 Balevlatsahibi hamile kalamadım 1.5 sene kadar,kendim kilo vermiştim bi anda beklemeden öğrendik vs 3 ay oldu doktor yazdı zaten ama kullanmamıştım artık kullanayım diyip sormak istedim kilo verdiriyor mu faydası var mı yan etkisi var mı falan diye 🙏🏻
Gencanneee55 Balevlatsahibi Sedoa_ Kilom biraz fazla 96 kiloyum doktor da yazıp yarım kullan sonra tam kullan falan dedi kapıda yazdı ama kilo verdirmiyor ve faydası olmuyorsa kullanmayım boşuna ama faydasını gören varsa tavsiye ederler ise kullanayım diye buradan bilgi almak istedim🙏🏻
Gencanneee55 Sedoa_ 3 ay oldu doktor yazdı zaten ama kullanmamıştım artık kullanayım diyip sormak istedim kilo verdiriyor mu faydası var mı yan etkisi var mı falan diye 🙏🏻
Balevlatsahibi Gencanneee55 anladım bana verdirdi açıkçası benim pcosum çok hafifti yani adet felan oluyordum ve sadece 5 kilo fazlam vardı ve kullandım baya zayiflatti beni sabah bir akşam bir içtim ama ben birde zaten diyetisyene de gitmiştim hatta diyetisyen daha fazla kilo veremeyeceğimi vücutta yağ kalmadığını söylemişti .umarım sizde de ise yarar
Gencanneee55 Balevlatsahibi inşallah güzel duanız için çok teşekkürler yarın sabah başlayacağım nasıl içiyorduk aç karnına mıydı hatırlayamadım kağıdı da bulamadım