umayy34 İyi geceler kizlar demir ilacindan dolayi leke olmustu ilaci kesip degistirdim hemen simdi sorum su;sut disleri dokulup kalici disler geldiginde onlarda sarı lekeli olmaz dimi 🤦
Stresbabacimstress 6 aydan itibaren dişler gazlı bez ile temizlenmesi gerekiyor zaten siz yapmamışsınız sanırım bi deneyin..
umayy34 Stresbabacimstress sukurler olsun sari disi herkes gibi bende sevmiyorum ustelik kendimi sucluyordum 🤭
Prenses_annesi04 umayy34 benim kiximinda iki dişi çıktı ardından hemen bı nokta sarılık göründü bu geçici değilmi Dr goturcem dedim eşim yok dedi görünmüyor çok aşırı üzüldüm kendimi suçladim bunlar döküldükten sonra yenileri beyaz cikarni
Liyaninannesiiii @Stresbabacimstress benim kız 17 aylik fırçalar gibi yapıyo ama eminim temiz olmuyor benim yapmama da izin vermiyor var mi Bi öneriniz?
Stresbabacimstress Liyaninannesiiii beraber karşılıklı dişlerinizi fırçslayıp oyun haline getirebilirsiniz ondan sizin dişlerinizi fırçalamanızı isteyip sizde aynı şekil onun dişlerini fırçalayın. Yada dişlerini siz fırçalamak isteyip izin verirsen sana sürprizim var gibi birşeylerde söyleyebilirsiniz 🥰🥰🥰
Liyaninannesiiii Stresbabacimstress deniyorum 2 sn bırakıyor sonra yine kapıyor ağzını. Bütün disleri de cikti. Teşekkür ederim bu arada🌸