Masumanneincimm Cildirmamak için zor tutuyorum kendimi asla uyumuyor. Beşinci ayıni yeni bitirdi. Manyak gibi uyanık. Sabrimin son noktasindayim. Ayağımda deli gibi sallıyorum asla uyumuyor. Ne yapabilirim
sihirbakani Masumanneincimm imkanınız varsa bir duş aldırın bir ninni açın Loş bir ortam oluşturun.ben genelde böyle yapıyorum belki duş iyi gelir.Allah kolaylık versin
Minel-inannesi Masumanneincimm annesi sakinles sen ne hissedersen o da aynisini hissediyo. bi kalk elinizi yüzünüzü yıkayın soyle bi evin icinde dolasin, dolasirken sizi ferahlatcak dualardan okuyun, siz sakinlesince bebisde sakinlescek
-Ozge- Masumanneincimm lütfen sakin olun benimkide bu saatte uyandı ve uyumuyor hastayım aşırı yorgunum ama şu uyumayıp şirinlik yaptığı anlar bile öyle kıymetli ki bırakın uyumasınlar canları sağ olsunda bu günlerde geçecek elbet.
Woman35 Bırakın uyumazsa uyumaz yapacak bişey yok uykusu yok demek ki 🥰 gidin bi çay yapın kendinize oynayın çocuğunuzla uykusu gelir zaten siz uyutmaya çalıştıkça ve bebeğiniz uyumadıkça daha çok sinir yaparsınız
isimsizanne1 Sallamayın boşuna onunda başı ağırır sizinde, uykusu yok demek ki ya öğlen uykusunu yeterli almış ya da başka derdi var yorun iyice oynayın daha sonra uyutursunuz
Ecetrn Allah kolaylık versin bunu hepimiz yaşıyoruz sakin kalmaya çalışın bebek işte uyumadı mu uyumuyor🤷🏻♀️
Masumanneincimm Sabahtan uyku uyumadı. Yarım saat uyuyup on saat uyanık kalır bir insan ya. Üç haftadir bu durumdayız. 4 . Ay atağı falan halt etmiş yanında. Dış mi çıkarıyor bilmiyorum. Gözleri küçülmüş uykusuzluktan.
Prenses_annesi04 Masumanneincimm önce sakın olun bu durumu bende hep yaşıyorum sinir patlaması oluyo gerçekten ama artık sinirleniyorum geçen gece saat 1 di uyandı ve uyumak istemedi bende aldım arabasına koydum gezdi ses ciakrdi söylendi git gel yaptı altını açtım oyandi yoruldu baktım kendisi uyumak istedi ve saat 3 e geliyordu uykusu gelmeyince sizde salın oynasın yorulsun ondan sonra uyur zaten
Biri1 Masumanneincimm oğlum 16 aylık ve öğrendiğim bişey varki uykusu yoksa amudada kaldırsan uyumuyo.O yüzden bunu anladığımdan beri bikere denerim uyumazsa zorlamam çünkü bebek perşan oluyo bende sinirleniyorum bırakıyorum kendi haline 1veya 2 saat sonra tekrar deniyorum