Bbsozlm Kızlar merhaba kızım 2 buçuk aylık 1.ayından beri oturttuğumuz bir düzen vardı akşam 10 buçukta gece uykusuna geçiyorduk yarım saat emip uyuyordu gecede 2 kere kalkıyor emiyor yatıyordu ama 1 haftadır resmen düzenimiz mahvoldu uykuya direniyor dalamıyor çok emiyor ama gece saat başı hatta yarım saatte bir emmeye kalkıyor her kalktığında iştahla emiyor sütümün yetmediğini düşünüyorum ama kilo artışı düzenli çişli bez sayısıda ideal neden böyle olabilir bilginiz varmı gündüzleri zaten hiç uyumuyordu yarım saat en fazla 1 saat uyur uyanır artık çok yorgunum dinlenecek vaktim kalmadı gece uykumuza ne oldu 🤦🏼♀️☹️
adilecil007 Gaz sancısı mı çekiyor acaba? Bebekler her zaman aç oldukları için emmiyolar ağrıyı sancıyı hafifletmek için de emiyor olabilir
Bbsozlm adilecil007 sab simplex gaz damlası kullanıyorum her emzirmeden sonrada gazını çıkarmaya özen gösteriyorum memede uyumadığı sürece ama yinede olabilir sanırım ☹️
adilecil007 Sadece ağızdan çıkan gaz yeterli olmuyo bebeklerde ne yazık ki.. Bağırsaklarda biriken gaz asıl onları rahatsız eden.. Kimyon çayını tavsiye ederim, ben öyle aştım bu sorunu. Siz içiyosunuz bebeğiniz içtiği sütten şifa buluyo
adilecil007 Gaz durumuna göre açıkçası çok sıkıştırıyorsa sabah akşam içtim, rahatsa sabah günde bir defa içtim. Hem kimyon tohumunu bende baharatını denedim.. 1 çay kaşığı baharatı 1 büyük fincana koydum karıştırdım 5 10 dakika demlendi içtim. Çok fayda gördüm inşallah sizde de işe yarar..
adilecil007 Kimyon tohumu ile yaparsanız da eğer 1 çay kaşığı da bebeğe verebileceğimi söyledi doktorum onun da faydasını gördüm
Sevgimelegim Kimyon arkadasin dedigi gibi 4 gundur harikalar diyarinda hissettiriyor beni 🤣 yemeklerimin icindede tadini bozmucak sekilde kyoyurum