Sedaalparslan2552 Emzik vermek meme reddine sebep olur mu çocuğuma emzik veriyorum 2 gündr düzgün dürüst emmiyor
semAlya38 Sedaalparslan2552 sanmam bende emzik veriyorum habire vermiyorum ama uykuya geçmesi için kullanıyorum emmesinde bi eksiklik azalma görmedim gerçi benim bebiş daha 25 günlük 🤣🤣
Drk0712 Sedaalparslan2552 valla 10 gündür aynı dert bende var doğru düzgün emmıyor emzık ıstıyor karnı aç emınım emzirmeye çalışıyorum ıkı cekıyor süt gelince kendını gerı atıyor emzıgı versem mıc mıc cekıyor kafayı uemek uzereyım
Sedaalparslan2552 semAlya38 benimde bir aylık memeyi almıyor yA anlamadım gitti 🤦♀️ Gün içinde cok verdiğim için mi acaba
semAlya38 Sedaalparslan2552 emziğin emme refleksini kuvvetlendirdiğini düşünüyorum ben memeyi istemeyeceğini sanmam ama bide bi gün emzik vermeyip emzirmeyi deneyin anlarsınız o yüzden mi emmediğini
Kdlqz Sedaalparslan2552 Sedaalparslan2552 1 aylık çok küçük olduğu için emerken çenesi ağrıdığında için üşengeçlik yapıyor olabilir 🤭 ama suan erken değil mi emzik için ben 40 gün sonrasında verdim meme reddi yaşamamak için eğer ağlak bir bebe değilse emziğe Şuan hiç gerek yok bence ki ağlıyorsa da hemen göğsünüze alın emzirin benim tavsiyem bu yönde 🌹 inşallah meme reddi yaşamazsınız 🫠
Sedaalparslan2552 semAlya38 birde öyle deneyeyim ama korkuyorum yA hiç almazsa artık memeyi acıkınca alır demi bide emzik vermeyince
Sinserra Kızım şuan 4 ay 20 günlük doğduğu günden beri emzik kullanıyoruz hiç meme reddi olmadı. Philips avent emziğini kullanıyor.
Sedaalparslan2552 Drk0712 emziği vermiyorum artık unutturdum çöl sukur sizde vermeyin yoksa memeyi tutmaz bidaha emziği arıyor hala valalhi