Baakpnr- B1elf 14,5 aylık tam 14 tane olmak üzere. 10 tanesi inci gibi 4 tanesi şu an aynı anda çıkmak üzere patlamak üzere (3 azı ve 1 köpek dişi ) köpek dişini bugün farkettim daha 👀
B1elf Damlasu23 bizimde 12 tane bugun happy kidsin günlük yazısını okudum yaklaşık 3 4 dişi bulunan bebeginizi diş doktoruna götürebilirsiniz diyor tedirgin oldum çok mu disi var diye iyi bari sevindim😄💋
B1elf Elf123 masallah bizimde 6 aylikken cıktı zor mu cıkarıyor bizim garip bi sefer kolay ciktiysa digerinde cok hasta oluyor atesleniyor 10 bez kadar ishal oluyor huzursuz ve çok salya sonra bi tane daha cikiyor yine nasıl cikti anlamiyorum
Elf123 B1elf iki dönem salyası oldu onun haricinde diğer dişlerde salya olmadı köpek dişleri büyüyor şu anda kaşıntısı cok oluyor parmağıyla kaşıyor kulak agrısı oluyor cok şükür iki aydır hasta olmadı ondan önceki dört aydan başlayan tekrar eden bronsiliti vardı iki aydır iyi
Baloglumm41 2 tanecik dişimiz var bi altta bi üstte, diş konusunda baya geriden geliyoruz biz. 1 yaşından sonra çıkarttı şuan 13,5 aylık 😄