Bukrelinam D vitamini verdgmde bebeğim de gaz oluyor ikiniyor yapamıyor huysuz yatamiyor var mı böyle durumu yaşayan sebebi nedir ki sağlık ocağı vereni de kullandım ocean da ikiside böyle yaptı
Mrvak Bukrelinam bazen yapabiliyo canım bide gaz dönemindeyse kıvranabiliyo malesef 🥲 bi-bac diye bi markanın d3 damlası var hem d vitamini hem probiyotik olarak geçiyo onu tavsiye ederim deneyebilirsin ☺️
susiron Bukrelinam ben bi Dr dumustum .D vitamini gece yatmadan önce verilmemeli bebeklerde huysuzluk ve hareketlilik yapabilir diyordu o yüzden sabahtan verirseniz akşama kadar bu tepkime geçmiş gece uykusuna rahat yatmış olur diyordu .
Bukrelinam Cinarimmm vitamini vermedgim zaman gazida çıkıyor huysuz da olmuyor uykusu fln verdgm gün alt üst oluyor 3 ay 1 gunluk
Pamukprenses40 Bukrelinam aynı durumu ben de yaşıyorum ocean da aynı diğeride ikisi de mahvediyor sabah vermiştim hala kıvranıyor vermediğim zaman çok rahat
Bukrelinam BegumEda bebeğiniz huysuz gaz sancısı istahszlk yapıyor muydu acaba benimki ikiniyor yapamayınca kusuyor emmek istemiyor
BegumEda Bukrelinam evet hem gaz sancisi hem de kabizlik vardi. Fitil kullaniyordum kendisi yapamadigi icin. Damladan sonra kendi yapmaya basladi,gazi da azaldi.Hatta olani da kendi kendine rahatca cikartmaya basladi
mt_bebek1 Bukrelinam ay evet. Vermediğim gün çok rahat ama verince çıldırıyor. Bende vermemeye karar verdim.