Nazifeumay Kızım 5,5 aylık. Sütüm var ama inatla emmek istemiyor delirmek üzereyim nasıl aşacağız bu durumu
YaseminAren Nazifeumay bıberon yada ek gıda vatsa sut yavas gelıyor diye istemıyo olabılır. Kımsenın olmadıgı karanlık sessız odaya gıt emzırme anında etrafta uyarann olunca da emmek ıstemez bırde atak doneminde degıl dımı?
Snmela Nazifeumay atak dönemi dıyolar bizde 4 aylık olduk sadece uykuya dalarken emiyor işin kötüsü biberon kaşik ne deneysem almadı zor bi süreç umarım bi an önce geçer
sagopakajmerap Nazifeumay duşta ten tene temas ile emzirmeyi deneyebilirsiniz, deneyen arkadaşlarım var başarılı oldu sonucu
Nazifeumay YaseminAren evet şu an atak döneminde. İşe başlayacağım için biberona alıştırmaya çalışmıştım stresle tutmadı uzun süre. Şimdide ona alıştı beni istemiyor çığlık kıyamet. Tadımlara başladım bide evet
Nazifeumay Snmela evet bende öyle sadece gece uykusunda ve uykuya dalarken emzirebiliyorum atak döneminde . İşe başlatacağım için biberona alıştırmaya çalışıyordum tutmadı uzun bi süre. Alışmayacak stresi yaşadım şimdide beni emmiyor
YaseminAren Nazifeumay alıstıysa bıberonu tamamen yok edıp o cıglık kıyamet gunler ı yasaman lazım alısana kadar yada sonun benım gıbı olur uyku arası tutarsa tutuyor yoksa hep sagıyorum
YaseminAren Nazifeumay o zaman meme reddini asman zor en fazka gece uyku arası emerse emer yoksa bıberonu bırakmaz
Serpil21 Geceleri sesiz bir yere geçip kendiniz de sakin kalıp yavaş yavaş konuşup ayakta gezerek emzirin. Eskiden annemler öyle yapıyormuş bebekler 4-5 aydan sonda memeden kendilerini çekiyormuş onlarda ayakta emziyprmuş bi kaç güne düzeltiyormuş