Kizlar mrb.benim bu dünyadaki imtihanim hep disten diye dusundum cunku kendimi bildim bileli dis hastanesindeyim yaptiriyorum yaptiriyorum bitmiyor anam bacım olmuyor .neden bilmiyorum devlete gidiyorum yok ozele godiyorum yok yine sorun cikiyor dislerde yine sorun cikiyor.dislerim ciddi anlamda hamileliklerimde 1 hafta icinde tamamen cürudugude oldu 1 ay icinde olanda devlette kanal yaptirdigimda oldu özeldede sonuc devletteki yapilan 2 dis iltihaplanmis tekrar kanal tekrarı yani soyleki dislerimim hepsini tedavi ediyolar ama 1. Ci disi yapiyolar 2.ye geciyolar o bitmeden 1 de tekrat problem cikiyor toplam 6 disim de cekildi ve buna ragmen 4 disim problemli bir tanesi tamamen cürumustu devlet kurtarilmaz cekim dedi özel kurtariririm dedi ve cok cok güzel kanal tedavisi yapti ne agri vardi ne sizi iyice bekledik 5 seans gitmisimdir doktorum cok hassas davrandi hatta devletteki doktorum kanal cok iyi olmus dedi zerre ne agri ne sizi oldu ve 2 hafta sonra kaplama oldu ama kaplamadan sonra 1 ay dis etinde hafif.sizi oldu derken o sizi gecti kökunde agri basladı doktorumda cok sasirdi neden boyle oluyor diger 2 kanalli disimde olmamis 1 rine kanal tekrari yapildi yuzum gozum sisti mahvoldum sonuc ne yaparsam yapayım bu dislerim cekilmeden olmuyor cektirmekten istemiyorum 25 yasindayim fircaliyorumda neden boyle oluyor ne yapacam bilmiyorum cok üzgünum …