Rbclnn Bebeğim 21 günlük emerken uyuya kaldığı için vedaha küçük olduğu için tek seferde tek göğsümü emip bitiremez bu yüzden bir kaç kez aynı göğsümü veriyorum ama göğsüm de ki sütün bittiğini nasıl anlıyacağım biri bitmeden diğerine geçmeyin diyorlar ya
Ikizannesi06 Rbclnn eğer yutkunma sesi varsa günlük çişli bez sayısı 7-10 kere oluyorsa bebek doyuyordur. Bunun dışında emdikten sonra sıktığınızda az gelmesi örnek olabilir
Rbclnn PatronBebek teşekkürler ederim bazen boş göğüs veriyormuşum gibi geliyor anlamayınca da sorayım dedim 😊
Rbclnn Allah’a şükür doymadında sıkıntı yok ben sadece diğer göğüse ne zaman geçeceğini anlamaya çalışıyorum 😅😅
belinayinannesii Rbclnn valla dolulugunu elinle bile elleyerek anlarsın. bi göğüs ver yarım kalirsa uyursa tekrar aynı göğsü biraz verip digerine de geç ikisinide emzirt ki iyice artsın sütun:)
YaseminAren Rbclnn yutkunma sesıne bak bebek ılk her cekıste yuktunuyır sonra 2 3 çrkıse dusuyo sınra huzursuzlanır zaten sut buter ve doymazsa😉 bızde oyleydı en azından
Rbclnn belinayinannesii bende öyle yapmaya çalışıyorum asıl sonundaki süt kilo yapıyormuş galiba o yüzden bitmesini bekliyorum 😊