Birminikannesiyim Kızlar önce emziriyorum ama doydu mu doymadı mi diye tereddüt ediyorum 30 ml mama veriyorum kusuyo hickiriyo ne yapmalıyım nasıl vermeliyim sütüm yeterli mi geliyo acaba 1 haftalık bebeğim
Elifadaannesi Birminikannesiyim bebeğini çişini ve kakasını takip et bir aylık olana kadar 7-8 defa kakalı 8-9 defa çişli bez değiştirirsen doyuyor demek mamaya gerek yok demek
Erencn Birminikannesiyim sütün yeterlidir yüksek ihtimalle çünkü bir haftalık bebek pek kusmaz fazla gelmediyse. Sütünün ne kadar çıktığını sağarak anlayabilirsin. Ve bir haftalık bir bebek midesi ufacık sütün yetiyordur daha fazla verip hazımsızlık yapmamalısın hıçkırık ve kusma buna işaret canım güle güle büyüt bebeğini 🙏🏻🤍
Ikizannesi06 Elifadaannesi her bebek her gün kaka yapmaz başlarda lütfen yanlış bilgi vermeyin bir günde 7-10 çişli bez sayısı yeterli
Elifadaannesi Ikizannesi06 allah allah bana hep doktorlar hemşireler öyle dedi ben hep öyle takip ettim demekki yanlış biliyormuşum sağolun
Birminikannesiyim Ikizannesi06 cisli bez dediğiniz 7 10 çiş sayısı mi yani her bezinde. Çiş olacak öyle mi yada 8 defa çiş yapan bebek doyuyo müdür
Ikizannesi06 Elifadaannesi ikizlerim var ve o zamanlarda hergün yaptıkları da oldu 2-3 günde bir de yaptılar günde 4-5 kere de. Bir günde 10 kere veya 10 günde 1 kere kaka yapması o zamanlarda normal