Yorgunuykusuz 40 günlük bebeğim doğduğundan beri yüzü ve boynu isilek gibi doktor normal dedi ama görünüş olarak beni rahatsız ediyor nasıl geçer güzel anneler🥰
birhesap Yorgunuykusuz kullandığınız kıyafetler pamuklu mu battaniye vs. tüylü bir şeye gelmesin yüzü pamuklu olsun hep birde kucağınıza aldığınızda yüzü kıyafetinize geliyorsa ve kıyafetiniz pamuklu değilse ondan da olur çok hassaslar :) omuz mendilleri oluyor bebekler için pamuklu onlardan kullanabilirsiniz :)
Aksmom Yorgunuykusuz şampuan değiştirin ben sebamed kullanıyodum ilk başta doktorumuz mustelaya geçin dedi mustelaya geçtik ve düzeldi
aysegulcetin Yorgunuykusuz Merhaba, benim bebeğimde de aynı şekilde olmuştu. Anne sütü yağlı geldiği için bebeğin vucudum tolere edene kadar bu şekilde sivilcelenme olabiliyormuş. Benim mustela cicastela kremini kullandım çok faydasını gördüm, tavsiye ederim
Yorgunuykusuz birhesap sağolun teşekkür ederim bir şey alerji yapıyor desem sadece yüzünde boynunda var dikkat edeyim bakalım
Gulra Yorgunuykusuz hayır tam adını hatırlamıyorum sindi ama bepantolünde vardı hatta bepantolünkünü hatılıyoeum sensitive kaşıntı giderici krem
birhesap Yorgunuykusuz çok ileri derece bir şey yoksa yüzünde şimdilik bir şey sürmeyin ciltleri çok ince bebeklerin geçer yüksek ihtimal zamanla :)
SCerenY Yorgunuykusuz emziriyorsanız ve yüzü kolunuzda terliyorsa ondan oluyor olabilir. Kolunuzla bebişin arasına pamuklu veya müslin bez koyun bizim ondan olmuştu geçmişti bu çözümle. Mustelanın yüz kremi var o da iyi gelir soğuktan da kuruyor olabilir belki
Yorgunuykusuz SCerenY yüz için mi yoksa bildiğimiz pişik kremi mi çünkü mustelanınnpişik kremi var şuan elimde
SCerenY Yorgunuykusuz yok benim dediğim yüz kremi eczaneden almıştım. Küçük bir tüp olarak satılıyor 30ml falan sanırım
M_06_P Yorgunuykusuz isilik olabilir canım o kendi kendine geçer ama eğer çok fazlaysa alerji testi yaptır istersen
Gzdnr17 Yorgunuykusuz oda ısınız kaç Derece ya da çok mu kalın giydiriyorsunuz isirik genelde sıcaktan terden oluyor 🙏🏾🌸
Acemibirannecikk Yorgunuykusuz mustelanin n3mlendirici kreminden isilik olan yerlere sürün. Cildin nemli olmasına özen gösterin. Bir de çok sıcak ortamda bulunmasını önleyin.