Yasirefeninannesi Kizlar oğlum 7aylik bugün kan verdik troidi 6.2 çıktı. Dr dedik 15 gün sonra gel yine öyle çıkarsa endokrine yollayacağım başına gelen varmı
Esen3535 Yasirefeninannesi benm kzim 18 aylik cocuk doktoruna kan verdik geçen ay 9 çıkmış endokrine yönlendirdi orda 7.7 çıkmış ilaç kullancak kadar yüksek değil ama 3 ay sonra tekrar görelim takip etcez dedi
Yasirefeninannesi Gamzeeyigun Dr dedi biz 5 İn altında görmek istiyoru ama bebegein 6.2 çıktı 15 gün sonra gel dedi
Gamzeeyigun Yasirefeninannesi sınırın çok üstünde olmadığı için 15 gün içinde artış gösterecek mi diye kontrol edecektir
MrvLina Yasirefeninannesi Genelde hamilelikte fırlıyor bende öyle oluyordu 2 hamileliğimde de kullandım. Ama sonrasında kullanmıyorum sadece 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Sizin de çok yükselmez inşallah bazı besinler de yüksek oluyor internetten bakın dokkat etmeye çalışın tuz oranına da dikkat edin 🙂
Esen3535 Yasirefeninannesi onun için baya fark olması laizm sanırım takip edilirse sorun olmaz genetik dedi
Yasirefeninannesi Esen3535 öyle olursa ne oluyorki acaba hasta falan olurmu yada gelişimi sıkıntı olurmu