Kuzeymomss Oğlum 10 aylık fakat mamayı uyanıkken içmiyor,uyurken veriyorum. Günde kaç defa vermem yeterli olur? Sizler kaç defa kaç cc veriyorsunuz ?
Minico Kuzeymomss Günde 3 öğün şeklinde verebilirsiniz ek olarak gece uyanırsa mama için o zamanda verirsiniz. Bu aylarda ortalama 180-210 CC veriliyor çocuğun iştahına göre değişir tabiki.
Zeynosileannis Kuzeymomss Veremiyorum 😔 sabah uykuluyken 150 ml falan zorla içiyor. Birde gece uyurken 90 ml kadar. Nefret ediyor resmen içmek istemiyor
Gmzeabduygzefe Kuzeymomss uyurken verdiğinizde hepsini bitiriyor mu? Bizdedir aynı sorun var. 4 gündür uyurken de içmiyor. Biberonu almamak için başını sağa sola çeviriyor sonra uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum
Kuzeymomss Gmzeabduygzefe oğlum uyurken içiyor genel de 150-180 içiyor. Bir defa 210 içmişti çok şaşırmıştım
Kuzeymomss Minico ben genel de, öğlen, ya akşam üzeri ya akşam, birde gece yatmadan veriyorum. Ayriyetten birde sabaha karşı 5 6 gibi veriyorum. Değişiyor yani, günde bazen 2 bazen 4 defa verdiğim de oluyor 150-180cc
Eymenikonunannesi14 Günde 3 kez 150-180 cc içiyor oğlum (11aylik) Sabah uyaninca,öğlen sonra ve yatmadan veriyorum
Minico Kuzeymomss Çok normal günü gününü tutmaz dediğim gibi gece uyku esnasında da isteyebilir o zaman 4 öğünde olabilir ama artık büyüyor ek gıda beslenmesi de çok mühim.
Eymenikonunannesi14 Kuzeymomss mesela sabah 7 de uyanip mama içiyor 9.30 10 gibi kahvalti yapip uyuyor öğlen uyaniyor çorbasını içer 2 saat sonra falan mama aksam yemek yatmadan mama gibi 🤗
Kuzeymomss Minico Evet, günde 3 öğün şeklinde veriyorum. Kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olarak
Kuzeymomss Zeynosileannis Başından beri öyle miydi acaba. Oğlum 5 aylıkken mamaya başladı, 7.5 8 aylığa kadar çok güzel içiyordu 8.ayında sonra yok asla içmiyor. 1 2 gün oldu sabah uyandığında biberonunu alıp 30 cc kalan mamasını içiyor ama gün içinde yok yani. 1 2 gündür çok çok nadir canı isterse biraz içiyor uyanıkken o kadar
Zeynosileannis Kuzeymomss Ben emzirme ve mama beraber veriyordum 4 aylık olunca önce meme sonra mama reddi başladı. Ara ara hep devam etti. Son 2 aydır asla isteyerek içmiyor
Hale0108 Zeynosileannis aynı şeyi yaşadım ve hala devam ediyor uykuda mama veriyorum sizin kaç aylık ek gıda alıyor mu
Hale0108 Eymenikonunannesi14 teşekkür ederim ek gıdada doyumluk yiyor mu ? Bizim 3 aydır mama reddi var 7 aylık olmak üzere bebeğim ek gıdada da doyumluk yemiyor şu an için alışma aşamasında tadım şeklinde gididyor belki o aylara gelince o kadar mama içse yeterli gelir mi acaba diye merak ettiğim için sordum. En azından günde 3 kere içirmeye çalışırım 😕