Ejderefeannesi Arkadaşlar biraz uzun yazıcam kusura bakmayın benim bebegim şuan 8 ay 22 günlük bizim dogum kilomuz 3600 gram sezaryan ile dogum yaptım doktorum acilen olman gerekir dedi ilk başta beni emmedi meme ucum olmadı için ve sarılık geçirdi hastanede yanında bende kaldım sütüm olduğu için mama vermeyelim dedi doktor herneyse zar zor da olsa 6 ay anne sütü aldı ek gıda 4 ncü ayda yogurtla şeftali pirinç unu filan verdim kilosu gayet iyiydi en son 5 aylıkken 7500 kiloydu doktora götürdüm doktor gayet iyi bir bebek dedi sonrasında bebegime polivit diye şurup verdi kullandım herneyse bebegim git gide dahada zayıfladı şuan 8 aylık 8100 gram yani3 ayda 1 kilo almış oluyor sürekli kusuyor ek gıda almıyor 2 adet dişimiz var şimdi aptamil presyneo verdi doktor ama onuda almadı kustu sadece tek yaptığı şey beni emmek oda uyku da bide hippin kavonoz maması yiyor 1 tane napıcam bilmiyorum ben kahramanmaraşlıyım bana en iyi doktor önerisi olan olursa şükran duyarım
Bisaniye Ejderefeannesi şurup ne içinmiş ki? Üstte kalsın postunuz. Bebeğinizin adı Ejder Efe mi? Ne güzelmiş ☺️☺️☺️
Songultortcu Ejderefeannesi megapark hastanesinde galip sarı var çok iyi bir doktor yine orda Hasan aksüt var oda çok iyi bende Kahramanmaraşlıyım
Ejderefeannesi Bisaniye teşekkür ederim canım oğlum adına walla şurubu verdi bende anlamadım sonra çocuk yemez oldu
Sevde123 POLIVIT Şurup, beslenme bozukluklarına bağlı çocuklarda gözlenen büyüme ve gelişme gecikmesi durumlarında, ani kilo kaybı, dengesiz ve yetersiz beslenme, günlük vitamin ihtiyacının karşılanamaması durumlarında, gebelik ve emzirme dönemlerindeki vitamin yetersizliğinde, özel diyete bağlı vitamin yetersizliklerinde ve normal beslenmenin desteklenmesi amacıyla kullanılmaktadır.. . . Diyor Google da. Benim kızıma da vermişti doktoru ama kızım hastalanmştı ve günlerdir hiç birsey yememişti