kuzucuks İle evde işlerinizi nasıl yapıyorsunuz, Siz örneğin mutfağı toplarken bebeginiz nerede duruyor, sabit durup uslu uslu bekliyor mu, nasıl oyaliyorsunuz
Omeraslan kuzucuks 5 aylık oğlum Mama sandalyesine koyuyorum eline oyuncak veriyorum. Evi temizlerken ben nereye gidersem yanımda götürüyorum. Beni izliyor oyuncaklarıyla oynuyor sıkıntı yaşamıyoruz.
Gul-1903 kuzucuks mutfakta iş yaprken yanıma alıyorum beni izliyor, neler yaptığımı anlatıyorum. Şarkı söylüyorum bu şekilde geçiyor bizde zaman
[silindi] kuzucuks ana kucağı tavsiye ederim oyuncaklı olanından fisher priceın var. Oyuncaklarıyla oyalanıyor ve ben de iş yapabiliyorum sonunda
turucukafalikiz kuzucuks çamaşır sepetine koyuyorum yanımda oturuyor 🤭 bazen ağlıyor bazen oynuyor ama o şekilde yapıyorum ben
Deletedmom_100 4 aylık bebeğimle zor olsada her işimi görüyorum çok şükür göremesem çıldırıırdım herhalde.Çünkü pisliğe tahammülüm yok.2 aylıkken kendi kendine oyalanmasına alıştırdım.Nasıl olduğunu bende çok bilmiyorum ama o anlıyor temizlik yapacağımı 😂 ama en etkilisi bebek müzikleri dinlettim iş yaparken diyebilirim.Telefonumu yanına koyup hallediyorım çoğu işimi.Tabiki mızırdanıyor ara ara gelip seviyor sohbet ediyorum.Hiç durmuyorsa mecbur pusetiyle olduğum odaya getiriyorum orda benim yaptığım işlere bakıyor sohbet ediyoruz böyle böyle geçiyor günler önceden duş alamazdım şimdi duş almayada başladım gün içerisinde onada alışırsak süper olacak 😂
Kvvvrrr857 kuzucuks dört ayına kadar anakucaginda idare ettim ama onda da çok durmak istemiyordu hep kucakci bir bebeğim var zar zor hallediyordum o zamanlar sonra dönmeye başlayınca ondan inmeye başladı yere güzel bir şey serip üstüne koydum orda oynadı kendi halinde hep karın usti durmak istyordu çünkü mama sandalyesinde falan da oturmak istemedi hiç. Şimdi de yedi aylık sürünüyor yine aynı şekilde önüne oyuncak vs koyuyorum o şekilde oyalaniyor sürünerek oynuyor kendi kendine ama bu süre çok kısıtlı oluyor malesef sıkılıyor onun ile ilgilenmemi ve kucağıma almamı istiyor hep ben de nasıl yapacağımı düşünüyorum örümceğe de koymak istemyrm evim de küçük zaten örümcek için de uygun değil zaten . Artk işler vs o uyurken 🤷
Mom_122 Oturak sağ olsun😁 iyi ki almışım, her yere taşıyabiliyorum orada oturup beni izliyor sıkıldığında da eline oyuncak veriyorum o şekilde oyalanıyor ben de işimi yapıyorum