Annis-ogul momyy_ niye tepkinizi göstermediniz dünya kadar para alıp öyle karşımda suratsiz olamaz Hele ki hamilelik heyecanı yaşayan kişiye karşı asla olmaz .kalp atışını duydun mu cnm .cok hızlı ise kiz normal seyrinde ise erkek oluyor yüzde 99
35izmir momyy_ senin annenin ilk çocuğu neyse cinsiyeti o oluyo genelde kesim değil ama büyük ihtimal
momyy_ MeReYa valla canım tek bunu verdi doktor başka yokki suratı beş karış konuşmadi bile niye öyle yaptı anlamadım 800 TL muayane ücreti verdim boşu boşuna
momyy_ Annis-ogul duydum ama hiç dikkat etmedim ya hızlı mı fln diye birdaha gitmem asla oraya artık gelecek ay gidince ogrenirim
35izmir momyy_ örnek veriyorum bnim ananem önce kuz yapmış sonra erkek sonra annem hamile yine önce kız olmuşum bn yani şimdi bn doğurdum yine önce kız 2. Çocuk yapsam erkek olabilir ama kesin değil bu dediğimi anla etrafına bak şok olacaksın
Mayisadaninannesi 35izmir yanlış anlamayın ama bilimsel olarak hiç bir açıklaması yok. Zaten cinsiyet babadan gelen bir gen. Sizinki tamamen güzel bir tesadüf olmuş 😅
35izmir Mayisadaninannesi kesin demedim bundan etrafta da çok yesadğf var ozaman bu dede tarafımda da böyle bi kaç tane bakın kesin demiyorum Bnde dikkat edince şaşırmıştım
Gizemlibirisi 35izmir alakası yok benim annemin ilk üç çocuğu erkek.benim ilk çocuğum kız.ikinciye hamileyim ona da kız dedi.cinsiyet kocadan gelen bişey.ama bazı tesadüfler olmuş olabilir