Fnkuzu Bize belirtmedi günde kaç kez kullanılacağı öksürüğü var kızımın kilosuna göre veriyoruz ama günde kaç kez bilmiyorum ?
Esinozbdk Fnkuzu dün başladım bende 5.5 aylık oğlum bana sabah akşam 3 damla dedi ama belki farklıdır bilemedim dr sorman lazım
Rozerinn Fnkuzu bize sabah akşam 3 damla dedi karnı doyduktan sonra veya uyumadan önce kullanacaksın demişti
PembePelikan Fnkuzu sabah akşam kilosuna göre verin demişti doktorumuz, yani ben oğluma 7 kiloda 7 damla şeklinde vermiştim
eco1110- Fnkuzu çarsamba günü kullanmaya başladık 4 ay 13 günlük kızım günde bir defa 6 damla dedi doktor
Tweetyy Fnkuzu biz hep sabah akşam 5 er damla ve ,4-5 günü aşmayacak şekilde kullandık. 6 aylıkkende 1 yasindaykende bu şekilde verdi Dr u
Esinozbdk Fnkuzu 1 hafta kullanıcaz sonra tekrar muayene ama şuan dün geceye göre daha iyi göğsünden o hırıltı sesi gelmiyor en azından
Esinozbdk Fnkuzu ama zaditen le birlikte bize macrol diye bir ilaçta verdi onuda kullanıyorum bu arada
Fnkuzu Esinozbdk ben de değişiklik olmadı pek bir gün oldu kullanalı nebülizatör aldım inş o işe yarar