yasacmalamalo Kızlar Selam doktoruma da yazdim cevap beklyorum ama emin deglm kizim oynarken ağzında 3-4 tane buldum onları aldim ama sonra yutkundu yuttuysa dışkısından çıkar mı böyle bir şey yasayab bilgisi olan var mı 19 aylık kızım
guno Dışkısından çıkabilir ama bağırsakları tıkama ihtimali de var. Bence zamana bırakılacak bir durum değil ben olsam acile götürürdüm.
yasacmalamalo guno ya internetten baktım lastikli şeyler röntgen de görülmüyo yazıyor bı de hareketlerinde yutmasnda bir sıkıntı yok suan
yasacmalamalo bsraoyku doktrma sordum yuttgundn emin deglm ondn olblr mi zaten pnigim suan daha çok mu neden panik yapdiriyorsunuz
tubasd bsraoyku solunumunda sıkıntı yoksa ve doktorundan cevap bekliyorsa daha önce yaşamış olanlardan bilgi almak istiyor olabilirler ya anne çaresizliği paniği oluyor insan bazen 🌸
yasacmalamalo Jeanne sabah kakasını yapmıştı muhtml bugün yapmaz ama işte panik biriyim korktum ya ama emin değilim yutup yutmadgna
yasacmalamalo tubasd sonunda beni anlayan biri çıktı ya aynen öyle hareketlerinde bir sıkıntısı yok ve emdi uyudu su içti
DurriMeknun_ yasacmalamalo ya bazı kişiler hemen akıl veriyorlar ya sanki o Artık bizde yok biz de biliyoruz Doktor yani Soruyor yani siz soruyorsunuz başkasıyla böyle yola yaşanmış mı diye
Dimitrina_kovaceva yasacmalamalo şu minik örgü lastiklerinden mi bahsediyorsun hemen kopuveren ip gibi naylon ?
Dimitrina_kovaceva yasacmalamalo eğer anormal bir hareket veya kusma vs yoksa sorun yok ya mide asidinde erir ya da kakasıyla çıkar o tokalardan sürekli kızımın başına takıyorum bazen bi bakıyorum yok yerlere bakıyorum yok acaba yemiş midir diys düşünüyorum o yüzden araştırmıştım
yasacmalamalo Kızlar doktorumla konuştum dışkısını kontrol ed bi de yutkunmada zorluk cekerse kusarsa acile gotur dedi bilginiz olsun yasayan vars yine de
yasacmalamalo Dimitrina_kovaceva evet canım sagolsin doktor da öyle dedi senin ddğin gbi İNŞALLAH bebislerimize bişi olmaz erir gider