Deletedmom812 Tam geçti diyorum düzeldi emiyor artık hop 2 gün sonra bakmışım aynı bi biz mi böyleyiz 5 buçuk aylık oldu halen daha aynı bitsin artık bu meme reddi
adaruzgar Deletedmom812 ayni durumdayiz 5 ay 6 gunluk duzelmedj gitti alerjiden dolayi mamayada basladik iyice birakti bazen emiyor bazen uykuda bile almiyor ne yapacagimi sasirdim nasil red bu bitmek bilmedi
[silindi] Deletedmom812 ah ben o meme reddini 2.aydan beri yasiyorum aglardi cok suan 5 aya 10 gün kaldı hala oyle 2dk emip bırakıyor bazen almiyo agliyo bu yuzden mamaya basladi kilosu az diye
Deletedmom812 adaruzgar ah bacım rabbim sabır versin acaba bizdede mi alerji var sadece kakaları mukuslu başka belirti yok benimki biberonda tutmuyor tutsa kesecem tamamen o kadar ki bıktım
[silindi] Deletedmom812 valla canım en son 6.050kgdı..Bu kiloyudu mama ile aldı sütüm o kadar coktu ki emmedi 2 haftadır tartilmadi almistir ama agirlasti cunku cok mama icmeye basladı bi de ben pirinç unu kaşık maması veriyorum onlada güzel doyuyor