bisenakillisinzaten Akşam yemeği için kolay pratik ne yapabilirim? Siz misafire genelde ne yapıyorsunuz ?
theanalikko bisenakillisinzaten domates çorbası, köfte patates, nohutlu pilav. Tatlı olarak da süt helvası irmik helvası ya da kolay sütlü tatlılar yapıyorum. Ortaya da normal salata veya yeşillik yıkamaya vaktim yoksa köz patlıcanlı yoğurt veya biber kızartması üstüne yoğurt falan döküyorum
benoyleuygungordum_ bisenakillisinzaten karışık sebzeleri güveç kaplarına porsiyonla kuşbaşı etle at fırına porsiyonluk güveç olur, uğraştırmaz. Yanına bir pilav. Tarhana çorbası, Yufa böreği, salata. Tatlı olarak revani olabilir gayet kolay çünkü şerbetli olmasın derseniz ıslak kek falan
Ummuscetinkaya bisenakillisinzaten dün akşam misafir ağırladım daha hemen söyleyeyim. Mercimek çorbası, Dalyan köfte, patates püresi, pilav, kış salatası, köpoğlu mezesi, sigara böreği ve saray sarması yaptım
Mommmmms bisenakillisinzaten bu hafta saat 17′den sonra misafir arado yemekli gelmek için hemen şehriyeli domates çorbası tavuk sote pilav salata ve ıslak kek yaptım en kolayıma bunlar geldi
2cocuk_1anne_ bisenakillisinzaten bende Bi misafir çağırmayı düşünüyorum şöyle yaparım diye düşündüm Mercimek çorbası Orman kebabı Pirinç pilavı Salata Ortaya yoğurtlu bir ley istiyorum ama ne yaparım bilemedim Çayın yanına da bir tatlı bunu da bilmiyorum
durukusunannesi_ bisenakillisinzaten fırında tavuk patates mercimek çorbası salata pirinç pilavı fiks kolay menü 😂eşime de bir baklava aldırdım mı tamam
BuzluKahve bisenakillisinzaten fırında tavuk/köfte milli misafir yemeği sanırım😂 Ben hiç yapmadım. Yani yemekli misafire evde her zaman pişmeyen şeyleri sunmayı severim. Mantar çorbası-lazanya-brokoli salatası-yoğurtlu havuç salatası. Kuzu kol tandır-patates püresi-mevsim salatası-köz patlıcan. Bu iki menü favorimdir.
Minikkusuumm bisenakillisinzaten karnı yarık tavuk şiş bunlarin on asamalarini 1 gün onceden hazırlayınca pratik oluyor Kayseri mantısı yine aynı şekilde önceden yapıyorum buzluğa atıyorum pratik oluyor