Morcivert061 secretgiggle anasının evine gidip hala yemek temizlik yapan bı benmiyim acaba😂 ben çocuklari bırakıp yarım saat çay içmeye gittim kızım beni arayıp anne nerdesin die 40 kere aradı 😂😂😂
secretgiggle Morcivert061 Kaç aylık sizinki benimki 14 aylık şansıma denk geldi galiba 1 ay önce kucağımdan inmezdi . Bir de biz normalde uzaktayız en son yazın görmüştüm böyle ara açılınca annem kıyamıyor galiba 😂
minnos004 Morcivert061 bende varım canım annem in babamın temizlik mevsiminde gider yapar gelirim ve gezmeyi bırakın alışveriş yapmaya dahi gidemem. Ramazan ayında onlarin yemegi icin giderdim bu sene soğuk olur diye temizlik yapamam arada onun için bayram öncesi gidecem
Asyaveannesi04 secretgiggle ohhh Yaşasın anneler sefanız olsun, benim annemde evimde bakıyor bebeğime çalışıyorum eve bir gidiyorum bebeğimin banyosunu yaptırmış, yemekler, temizlik Rabbim başımızdan eksik etmesin 🙏🏻
Morcivert061 secretgiggle biri 3.5 yaşında küçük kizimda 22 aylık😂 benimkiler tuvalete gidince bile beni arıyorlar 😂😂
secretgiggle Morcivert061 Allah bağışlasın birinde son düzlüğe gelmişsin kız 4,5 tan sonra rahatsın 😀
Morcivert061 Tosbikkkk 😂😂 dimi abartiyorum sanırım. Yarın kayinvalideme gidicem 1 ay kalicam bakakim onda ne tur aksiyonlar yapicaz😂
Deletedmom_68 secretgiggle Herkes kendininkini büyütsün diyen annem🤣 ben sıramı savdım sıra sende😑her şeye karışıyorsun çocuğunu ellemeye korkuyorum😑benden güzel yedirir içirir giydirir temizler eder ben olmasam ama işte klasik lafları bunlar😂
secretgiggle Deletedmom_68 6 ayda bir görünce bizimkinin anneannelik damarı kabarıyor 😂 Yoksa o da herkes kendi çocuğunu büyütsün der 😀😀
Miniz secretgiggle Ahhhh anne eviii 💕💕 benim bebiş 5 aylık daha ben daha çok uyuyorum oraya gidince ohhhh
Deletedmom_68 secretgiggle Heheh ben de göstermim bari bi süre şöyle bi anneannelik damarları kabarsın🤣
marscicegi secretgiggle ben 5 yıldır böyleyim ya ,ilk bebegimden beri ,gerçi işin ucundan da tutarım da adam akıllı kafa tatili diyorum ben memlkete gitme işine
secretgiggle marscicegi Kessinlikle benim tatilim böyle oluyor yoksa ailecek çıktığımız zamanda dinlenemiyorum
Rez secretgiggle ne güzel ya umarım bende gidebilirim eşim haftasonu iş için şehir dışı yapacak ancak ailemle arası limoni çok fazla şey yaşadık gitmek istiyorum desem yine çıldırır mı diye de düşünüyorum çıkmazlardayım