reyoliko Herkese merhaba. Ben bu uygulamadan bir jean satın aldım. Ama yani ürünün fotoğraftakiyle hiçbir alakası yok. Bugün ulaştı elime iade talebinde bulundum gelen ürünün görselini de attım fakat. Ürün ilandakiyle aynıdır diye cevap geldi. Böyle birşey nasıl olabilir? Fotoğrafı alta atacağım sizce aynı mı benmi yanlış görüyorum anlamadım. Birde nasıl çözüm bulabilirim buna. Pantolon olmadı bile bana.
oglumubeklerken reyoliko beden konusunda bir sorun varsa satıcının insiyatifi dahilinde iade edebilirsiniz yani satıcı iade kabul ederse. Ama dediğiniz gibi fotoğrafta ki ürün ile size gelen ürün farklıysa gardrops destek ile bi görüşün yazın oraya fotoğrafları da yükleyin belki olumlu dönüş alırsınız.
mysaa1 reyoliko ürün baya Farklı duruyor 3-5 kere baktım emin olmak için valla . Siz tekrar görsel atın tekrar söyleyin
zarifbirhanim reyoliko Ürünün rengi, bedeni, uzunluğu, düğmesi, ceplerin üzerindeki citcitlar, taşlanmış yerleri, paça dikisleri hepsi farklı. Kesinlikle aynı ürün değil. İkinci fotoğrafta marka görünüyor onu bi karşılaştırın bence
reyoliko oglumubeklerken Yazdım fakat aynı diye cevap geldi. Ve şuan farkettim düğme renkleri farklı. Fotoğraftaki pantolonun düğmesi gümüş gibi bana gelenin rengi siyah.
oglumubeklerken reyoliko evet baktım gerçekten farklı görünüyorlar. Satıcı ile görüştünüz ürünler aynı dedi yoksa gardrops destek ile mi?
reyoliko Fasulye12 Evet sadece bu fotoğraftı. Düğme renkleri farklıymış sonradan fark ettim bidaha iade talebi oluşturdum. İkisi aynı pantolon değil. Umarım kabul olur.
reyoliko Duyulurum Gönderdim bu seferde. Ürünün kargo poşetinden çıktığını teyit edemedik satıcıyla iletişime geçin diyor. Satıcı da cevap vermiyor 🤦🏻♀️
reyoliko EndlessLove_ 1 tık değil bâya geniş. İkisi kesinlikle aynı değil. İlandaki yüksek bel bana gelen orta belli düşüğe yakın. Birde o kadar eski ki insan satmaya utanır bunu. Yıllanmış resmen
EndlessLove_ reyoliko umarım verir yani çünkü ne yaptığının oda farkındadır diye düşünüyorum.. bende çok kullanıyorum gardrops. Satıcının adı nedir
reyoliko EndlessLove_ İyi yönden de düşünmek istiyorum bâya kot var sayfasında belki yanlış göndermiştir vs. Cevap verirse konuşacağım bakalım bilerek mi yanlışlıkla mı 😐
manikeneko666 reyoliko gardırop problemli ya , dolap böyle şeylerde direk iade yapıyor mesela ben satıcıyım bir ürün sattım hiç bir problem yok satıcı iade istediği halde iade yi kabul etti bir dünya uğraştım
reyoliko manikeneko666 Evet bende daha önce dolaptan birkaç bişey aldım hiç sorun yaşamadım. Burdan ilk defa aldım ve böyle bişeyle karşılaştım. Kesinlikle yardımcı olmuyorlar. İlk yazdığımda ürün aynı dediler. 2. De düğmelerin farklı olduğunu söyledim fotoğraf attım. Bu seferde ürünün kargodaki poşetten çıktığını teyit edemedik satıcıyla görüşün diyor 🤦🏻♀️ Yani giyebileceğim birşey olsa gerçekten uğraşmıcam ama ürün çöp resmen