Nasibeanl Kızlar oğlum 2 aylık 3500 doğdu mama ve meme şeklinde gidiyor bugün aşı olduk 7200 kilosu fazla obez olabilir dedi ama mama yemeden uyumuyor ben ne yapabilirim ?
edabolukbasi Nasibeanl benim oğlum da 2 aylık 7.200 gram mamayla takviye yapıyorum doktoruna gidicez bugün eğer sağlık ocağındakileri kafana takıyorsan hiç takma
MuhammedAlpinAnnesi Nasibeanl benim oğlum 4 aylık mama meme yeni bu kadar oldu, bence de dikkat etmeniz gerek. Doktorunuzla görüşün isterseniz.
asrinhatasi Nasibeanl doktorunuzla görüştünüz mü? Çünkü benim bebeğim 3200 doğdu 4aylıkken 7kiloydu sadece mama yemesine rağmen.
EndlessLove_ Nasibeanl sağlık ocağı dediyse dikkate almayın. Takipli doktorunuz daha iyi bilir doğrusunu
Nasibeanl edabolukbasi doktordan sonra dönüş yapabilir misiniz ne diyor doktor sağlık ocağı dedi bana
edabolukbasi Nasibeanl benim hamileliğimde de 2 hafta önden gidiyordu oğlum doktorum geçen ay sorun etmedi genetik olabilir dedi bende eşimde yapılıyız hatta hemşiresine dönüp bunun gibi mi olsun diyip gülmüştü hemşiresi de çırpı gibi 😂
Nasibeanl asrinhatasi görüştüm çok olmadığını mamayı bir tik azaltalım sadece dedi 4 kere veriyordum 2 ye düşüreceğiz
Nasibeanl edabolukbasi ne bileyim korktum obez olur falan deyince çok teşekkür ederim içim rahatladı 🥰
Nasibeanl EndlessLove_ doktorum çok olmadığını söyledi erkek çocukları biraz fazla olur dedi sadece mamayı azaltacağız biraz
EndlessLove_ Nasibeanl anladım ilk zamanlar öyle diyorlar ama ilerde çok hareketleniyorlar zaten enerjiye gidiyor o kilolar ☺️☺️
Bebegimm1 Nasibeanl benm bebeğim 4050 doğmuştu 2 aylıkken 7200 dü saglık ocagı fazla diyordu obez olur diye kimse demedi 2 doktora götürdüm ikiside gayet normal dedi büyüdükce boy atıcak demişti aynen de öyle oldu hiç bi sağlık sorunu yada kılo sorunu yok
Nasibeanl Bebegimm1 teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı bu sağlık ocağı felaket tellalı gibi aynı doktor normal dedi sağlık ocağı öyle dedi 😏
Bebegimm1 Nasibeanl benm sütüm yeterli değilken bile kıloyu görünce mamayı bırak senin sütün var demişti benm sütümle almadı kı o kıloyu doktor ne derse onu dinledm şuan 2 yaşında gayet normal kılosu
Nasibeanl Bebegimm1 benimde yeterli değil beni emip uyuyamıyor keşke yetse ama belli yani yetmiyor mamayı bırakamam o yüzden doktor azalt dedi bide öyle deneyeceğim
edabolukbasi Nasibeanl şimdi geldim doktordan kilo alımı gayet iyi dedi bir ay önce 5.300 müş şimdi 7.300 hiç sıkıntı etme aradaki açığı kapatmış dedi 2 yaşına kadar sorun etme dedi 2 yaşından önce diyet yaptıramam dedi zaten hareketlenince verir kilosunu bence
Nasibeanl edabolukbasi senin de tam 2 aylık değil mi çok teşekkür ederim gerçekten dönüş yaptığın için sabahtan beri mama vermeyeyim dedim uyuyamadı bu saat oldu şimdi verdim uyuya kaldı