-erCansu- Evet hanımlar ne diyosunuz bu işe.?:) Kuzenim saçmalama jilet bildiğin o diyor, ama ben bu haliylede mutlu değilim cildim sivilcelenmeye aşırı müsait o yüzden ağda yapamam pişman olurmuyum sizce tecrübelerinizi dinlemek benm için bi zevktir 😅
-erCansu- Deletedmom_110 zaten bikere iple aldm öyle yumşak görünce şuan olandan rahatsız oluyorm keşke başından bulaşmasaydm 🤣
-erCansu- [silindi] bişey sürüyormusun öncesinde ne kadar zamanda çıkıyo bidaha bide kalınlaşma vs oldumu
minderbob Lunaluu acıyor mu çok başka bölgede de denediniz mi? Kesin çözüm diye duydum bu yöntemi doğru mu gerçekten?
Stresbabacimstress -erCansu- ters almamaya dikkat edın sadece. Yüzünüzü bolca nemli olsun ç vitamini sürüp küçük biryerinde deniyebilirsin.
-erCansu- Stresbabacimstress bikere iple aldım ama aynı şekilde çıktı yine alıncada çok güzel oluyo yaaa
benaslindayohum -erCansu- ben alıyorum lazere gittim yıllarca geçemdi bitmedi hiç ilerleme olmadı ayda 1 alıyorum bazen 2 ayı buluyor küçücük çıkınca almıyorum hemen hem cildime zarar gelmiyor
Denniscab -erCansu- aşırı yoğun bi kıl sorununuz yoksa kullanın ben 6-7 seans lazere gittim yüzüme tabii ki bitmedi ama baya azalttı artık kalanları sürekli kaş usturasıyla alıyorum hep aynı tüy zamanında ağda ve ip sürdüğüm yerler kalın be siyah olmuştu bence yapışabilecek en büyük yanlış
-erCansu- Denniscab yok ya tüy işte aşırı değil ama bikere iple aldım o hissi gördüm ya oyuzden şuan olanlar gözüme batıyor sanki fondten bile daha güzel duruyodu alınca tek korkum 2-3 günde bi eski haline döner diye 😅
benaslindayohum -erCansu- bilmiyorum ama yüze birşey kullanmaya karşıyım banyodan çıkınca ıslakken alıyorum cilt bakım ürünleri konusumda fikrim yok üzgünüm
Denniscab -erCansu- yok ya düşün benim lazer nedeniyle aşırı inceldi tüylerim onları bile kalınlaştırmıyor
Balkupum2505 -erCansu- kuzeniniz cok hakli bence. Mutsuzlugunuza mutsuzluk eklemeyin. Yoksa ilerleyen zamanlarda her gün traş olmak zorunda kalirsin
secretgiggle -erCansu- Bana çoğaltır gibi geliyor. Yüzümde yok ama ben bacağında hemen hemen hiç kıl olmayan biriydim jiletle resmen kılım oldu. Onlarda jilet gibi bir şey