Betus0717 Arkadaşlar bebeğim son bir haftadır memeyi emmek istemiyor zorla emziriyorum dikkatini dağıtıyorum şarkı açıyorum ayakta emziriyorum biberondan uzak durmaya başladım benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? Psikolojik olarak çok kafaya takıyorum emmezse diye biliyorum tek yolu sabır sabır ama ne kadar sürecek aç kalır diye korkuyorum biberonu bıraktığım iÇin . Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürede geçti ?
cero21 Betus0717 benim açtığım başlıkta bir sürü arkadaş güzel tavsiyeler vermiş takip etmenizi öneririm
annesininaslani Aynı şeyi bende yaşadım gerçekten aşırı zor bir süreç emzik veriyorsanız emzikten de uzak dursanız çok iyi olur çok yorucu oluyor ama zamanla yanaşıyor bir bakıyorsunuz emiyor geçti diyorsunu sonra tekrar başa bizim 1 ay kadar sürdü aç kaldığını düşündüğünde çay kaşığıyla yavaş yavaş besle tam acıkmadan çok acıkırsa sabırsızlanır çünkü Allah yardımcın olsun
Deletedmom812 Ne emzik verdim ne biberon 5 buçuk aylık anamı ağlatıyo hergün bıktım anlatamam neler yaşadıklarımı her emzirme çile her emzirme gözyaşı benim için geçmiyorrrrrr
Deletedmom021 Sessiz yalnız olduğunuz bir ortamda emzirin ısrarcı olun ve sakin kalın. Kimseyi dinlemeyin biberon emzik vermeyin. Bir memeyi daha çok seviyorsa uyanıkken onu. Uyandığında ya da gece emzirmesinde diğerini verin. 5 saat emmedi aç kaldı genede emzirdim ama atlattık.