Azra41 Sleppy baby turbo ikisini de kullandım baby turbo yu doğduğundan beri kullanıyorum külot bezleri çok güzel digerleri tirt sleppy hiç güzel değil .. Molfix deniyim dedim şahane valla ne tasma oluyor nede başka bişi .. Ama işte pahalı 🥹
bjkbb ZeynelAbidin01 iki tane evladım var ikisinide denemediğin bez kalmadı ya taşırdı ya pişik yaptı ama bir buçuk sene falan baby turco kullandk memnunduk sonra ne olduysa kalitesimi düştü bilmiyorum taşırma yapmaya başladı ve çişini yapınca bezin içindeki tanecikleri ortaya çıkmaya başladı. Bir akrabamız a101 in benzinden memnun olduğunu söyledi deneyeyim dedim bir senedirde onu kullanıyoruz vala ne taşırma ne pişik hiç bir sıkıntı yaşamadık.
parliament ZeynelAbidin01 hemen hemen 1,5 yaşına kadar prima premium kullandım ama bebeğim büyüdükçe memnuniyetim azaldı tavsiyeyle molfix kullandım çok memnunum birde kalıpları rahat bebeğimde rahat ediyor.
Ucansupurge ZeynelAbidin01 Doğumdan beri Prima premium kullanıyorduk malum sebeplerden ötürü değişim yapmaya karar verdim bir çok bez markası denedim genel itibariyle sürekli pişik yaptı. Molfix kullanıyorum memnunum diyemem sürekli ciste kakada kaçıyor. sinir oluyorum ama elimde birşey gelmiyor 🥲 İmkanınız varsa hiç düşünmeden Prima premium derim. Hem emici yüzeyi daha güzel ve uzun sürüyor. Neredeyse 1-2 çise Molfix değişiyor ama Prima uzun süre kuru kalıyordu.
tubiiik_ ZeynelAbidin01 molfix pure&solf cok memnunum gecenlerde e bebekte indirmden prima premium care deneyim dedim denemez olsaydım pişik yaptı molfıx pure&solf 10 aydır kullanıyorum pişik sızdırma lastık izi hiç bişi yok cok memnunum