ElifZynep54 Günaydin hanımlar 😁bebeğime yazlık kiyafet almak istiyorum uygun fiyatlı varmı önerebileceğiniz sayfa veya ikinci el satan olursada bakmak isterim 😊
oglumubeklerken ElifZynep54 kaç aylık bebeğiniz ve kız mı erkek mi? Oğlumun küçülen yazlık kıyafetleri var çoğu 9 aylık 1 2 tane 6 aylıkta var gardropstan bakabilirsiniz 💐
gunbaharrrrr ElifZynep54 oğlumun tişört ve şortları var lc Waikiki tertemiz çoğu giyilmedi bile ve çok uyguna vereceğim sare0607 dolap hesabıma bakmak isterseniz hepsi mevcut ☺️
Meryemgundogdu ElifZynep54 merhaba elimde çok temiz kız bebek yaz takımları şortları var hepsini uyguna vereceğim dilerseniz eğer kullanıyorsanız gardrops uygulamasından atayım size🌸🌝
sarmaliklahana ElifZynep54 waikiki den aldım 3 gün önce 7 parça 446 TL. Kupon indirim ve sürekli takip ediyorum. Ürünler yenilenince kendime göre alıyorum yazlık kışlık. Kızıma yani 😄
Meryemgundogdu Susum merhaba geneli 12-18 ve 18-24. Şortlar, tişörtler, 1 tane tulum, 2 tane elbise özel gün, ve takımlar var🌸 ve 2 tane pijama takımı var ek olarak🥰
34asfalim Susum erkek bebeğim var 12 aylık 15 aylık kıyafetler 1 2 3 yaş hep var birazini uyguna birazını kendim gönderebilirim maksat yardimlasma olsun birbirimze uygun görürsen tabi😊
manikeneko666 ElifZynep54 ElifZynep54 ben de mevcut yepyeni oğlum var 9 12 ay mevcut bir iki kere giyilmiş dolap hesabım var kullanıyorsanız isminizi verin etiketliyim sizi
manikeneko666 ElifZynep54 yazlık olarak sort takım olarak yakın zamanda ekleyeceğim şimdi alt üst olarak kısa kollu alt uzun olarak bir kaç takım var