shyu merhabalar ben 2 aydır aralıklı oruç deneyimliyorum biraz kendi yaşamıma göre uyarladım. Hamilelikten önce 65 kiloydum doğuma 78 ile gittim. Bu sabah itibariyle 60.80 kiloyum hedefim 58 kg.
Sabah 7-8 arası uyanıyorum. Su ve filtre kahve içiyorum. Kahveden yarım saat sonra ufak egzersiz yapıyorum 15-20dk kadar. Kahvaltımı bebeğimin ilk uykusundan sonra yapıyorum 12 gibi. Akşam yemeğim de eşimin geliş saatine göre 19:00-20:00 arası. Kahvaltı ve akşam yemeği arası bazen bitki çayı bazen bir kahve daha içiyorum yanında çikolata veya kuruyemiş yiyorum ama. Emziriyorum ben de bu arada. Bebeğim 9 aylık olmak üzere. Sütüm etkilenmediği için devam ediyorum .
Kahvaltıda çoğunlukla klasik kahvaltı peynir, zeytin, yumurta vs. ekmek sınırlı tabi. Bazen de süt ile granola tüketiyorum. Akşam yemeğinde de ne yaptıysam çok kısmadan yiyorum. Bence önemli olan yatağa aç girmek. Gece açlığı zayıflatıyor beni. Benim bu düzenimde içime dert olan tek şey meyve pek tüketmeyişim. Meyveyi biraz daha hayatıma dahil etmeyi istiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında çayı- kahveyi kesip meyveyi koymayı istiyorum. Benim yaptıklarım bunlar ve kendimce başarılı oldu hedefime yaklaştım. Umarım siz de faydasını görürsünüz. Biraz kendi yaşamınıza, sağlığınıza göre gözlemleyip bir düzen oturtursanız oluyor.