Busra190 Rotavirüs ve menenjit aşıları nezaman olunması gerekiyor( doktor çok ilgisizdi bi kağıt vermiş burdan okuyun yaptırın diye)
Kk41 Busra190 rota 3. Ay ve 5. Ayda oluyor onun zamanının gecmemesi gerekli . En geç 3 ay 15 günlükken yapılabilir ilk doz . Menenjit te bizim doktor 8.10.ve 20. Ayda yapmıştı bexeroyu. Nimerix var bide oda 1 yaş sonrası 1 doz yapıldı
Sevilayeymen Busra190 Rota aşısını dün yaptirdim oğlum 3 ay 7 günlük.Doktor birincisi 3. İkinci dozu 5. Ayda yaptıralım dedi.Menenjit için eğer cok gelenin gideniniz yoksa 6. Ayda yaptıralım dedi.
123321123 Her doktorun menenjit aşı takvimi farklı bizim dr 3.,5. ve 13.ay olarak planladı ne kadar erken olursak o kadar kar diye kendi çocuklarına da 3.ayda bsşlamış rota ise 2. Ve 4.ayda
123321123 Busra190 rota hiç ateş yapmadı ağızdan veriliyor zaten damlalar şeklinde menenjit iki farklı gruptan olduk aynı gün bexsero ve nimenrix onlar biraz ateş yaptı doktor 38 olursa calpol ver bir çk dedi bende öyle yaptım ama ateş 38 i gecmedi ertesi gün gayet hersey yolundaydı
Emily37 Busra190 her ikisininde ilk dozunu 3 aylıkken yaptırdım canım.5 aylıkkende ikinci dozları olucakmış öyle dedi doktorumuz
Ucansupurge Busra190 Rota ilk doz en geç 4.ayds yapılıyor ikinci doz ilk dozdan 2 ay sonra yapılıyor.2-4 yada 3-5 şeklinde Menenjitin bir sınırı yok ama bunu doktorunuzun planlaması lazım dozlar ve aşı farklılıkları var. Menenjit A ve menenjit B diye iki türü var ikisinin de yapılması lazım. Örneğin bizim doktorumuz su şekilde planladı.-Alerjik bir bebekti alerjisi gecene kadar bekledik.8.ayda bitti - Rota olmadı. Bexsero 9-11-22.aylar Nimerix 13.ay tek doz
Busra190 Ucansupurge ya bizim doktor çok ilgisizdi bir kağıt verdi burdan okuyup yaptırmaya karar verebilirsiniz dedi hiç bir fikrim yok onun için
Ucansupurge Busra190 Canım hiç bilmiyorum ki 5-6ay oldu ben yaptirali ama 1000in üstündeydi en son. Bir kaç ay önce rota 1007 bexsero 1250 nimerix bilmiyorum bu şekilde okumuşum forumda
Emily37 Busra190 doktor kontrolünüzde söyler zaten muhakkak.biz 2 aylıkken söylemişti.rota ve menenjit aşısı yaptırıcakmısınız diye evet dedik o zaman ilk doz 3.ay ikinci doz 5.ay dedi.ben oğlumda da yaptırmıştım aynen bu şekilde.şükür rota virüsü falan kapmadı ve oğlum küçüklen salgındı gene rota maalesef🥺🤦🏻♀️Doktorunuz sormasa bile siz mutlaka söyleyin doktorunuza rota ve menenjiti