asiltonunmommysi Biranne7 bol yürüyüş, su, hareket. 10 aylıkken de diyetisyenle emzirme diyeti yaptım
Tahaaaa Biranne7 hiçbir şey yapmaya gerek kalmadan 10 günde 10 kilo gitmiş daha her gün gram gram gidiyor
Gokturk_ Sadece emzirdim zaten iliğimi kemiğimi sömğrdğ oğlum sağolsun Şuan hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 😂İlk 15 günde 15 kilom gitmişti kalan 3 kiloyu da 4 aydır verdim hatta üstüne fazladan bile kilo verdim ekstra birşey yapmadım
Gokturk_ Biranne7 evet tartım bozuldu iki haftadır tartılamıyorum ama bugün gebelikten çok önce 60 kilodayken giydiğim pantolon tam oldu sanırım gene verdim ama boğazım da hiç durmuyor 😂
Nazli7 Ben emzirdigim halde veremiyorum 2 hafta dikkat ettim güzel veriyordum Bi bozdum o bozuş daha da toparlayamadim . Malesef ya hep hiç olayı olayı var bende Kendime saygım kalmadi resmen.
Noriye asiltonunmommysi hepsi gittimi spor yapcam evin altında spor salonu var bebek korkuyor alışmadı ya 🥹
asiltonunmommysi Noriye gitmişti hepsi bu aralar çok yedim 3 kilo aldım pazartesi tekrar başlıyorum 😂
Noriye asiltonunmommysi kız sorma bende 3 e yakın vermiştim iste ne zaman deprem oldu benim diet patladi stresten dünyayı yiyesim var birde regl olaylari ay delirmelik 🥲