lyl0742 aslinda sutum hala yetersiz ve mama da yapiyoruz. Doktora yarin gidicez, 15 gun once gittigimizde doktor sinirda kilo almis mamayi arttir demisti. Her ogunde 90 ml rahat tuketmesi gerek demisti hatta seninki belki daha da fazla yer demisti. Benden cikan sut iki memeden 40-50 ml. Hatta deprem haberleriyle birlikte epeyi azalmisti bitmisti neredeyse bu artmis hali. Ama geceleri kalkinca emsin istiyorum. Mama takviyesi de yapiyorum mecbur. Bazi ogunlerde sadece mama veriyorum. Basen sadece meme. Ay cok karisik:( kizim cok obur, 90 ml mamayi iciyor ardindan hala ac, meme de emiyor ustune, ve ustune yine mama versem yine yer.
3410gr di 15 gun once. Su an son durumu nedir bilemiyorum, gozlemledigim kilo aldi, yanaklar sisti, gobus cikti :) cisi bol, kakasi ortalama gunde 2-3.
Gun asiri banyo yaptiriyorum kis oldugundan. Bugun banyo gunu diildi ama uykuya dalamadi gec vakit banyo yaptirdik. Banyo oncesi emdi bir guzel 30dakika, 10.30’da banyo yapti, 60 ml mama yedi, ve hemmen uyudu.
Simdi bekliyorum bakalim, uyanicak mi?
Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen ama o kadar tecrubesizim ki.. ve malesef anne kayinvalide yok. Esimle yalniz buyutuyoruz. Konu komsu da yok ki tecrubelerini aktarsinlar..
internetten okuyorum. Forumlara yaziyorum. Bisiyler ogrenebilmek icin..