Cimcimelerinnnesi aaaa eşim heryerden alıyor canim şok kipa migros neresi denk gelirse . Ama bebelac sarı olan mi yoksa bebelac gold mu kullanıyorsunuz? Bide gaz gibi herhangi sikayetiniz oldu mu ?
aaaa [bilinmeyen] yine zammi gwlmis bu mamalara gecen aldigimda 50 tl idi.yoksa heryerde fiyatlar degisiyormuu
aaaa Cimcimelerinnnesi bebelac sari olan canm.gold degil.benim kizim bitek bu mamayi sevdi.gaz cok oluyodu bikac gundr rahatz biraz canm.
Ezgi38 [bilinmeyen] yeni doğan mı kullanıyorsunuz bende yeni aldım içinde ölçek çıkmadı.size zahmet yenidoğansa 30 cc için bi ölçek kaç çay kaşığına denk geliyor size zahmet ölçer misiniz bizim için
Ezgi38 [bilinmeyen] Kayseriliyim ama Adıyaman’da oturuyorum ailem Kayseri de yeni sanayi de belsine gelmeden önce
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] biz basında gold kullandık sonra normal sarı olanını alalim dedik cunku ilk kizimda sarı olanını kullanmıştık. Ama bu kizimda aşırı derecede gaz yaptı . Damla falan da fayda etmedi . Bio ve metsil kullaniyorum ama gazi hic bitmedi . 5 gun oldu bebelac nutriconfor kullanıyoruz ondan da çok memnunum ama pahalı ne yazık ki . Ama 5 6 ayına kadar kullanacağız cunku gaz sorununa iyi geldi. Kaka konusunda bizim kiz 1 ay 15 gunluk su son 10 gündür falan günde 1 kere yapiyor gayette kolay yapiyor rengi sarı bez doluyor . Yani yediği gibi yada yerken yapiyor bizimki de sanirim daha kolay oluyor yerken yapmak . Bebeğiniz kaç aylik sizin ? Çok küçükse, zaten sık sık yapiyorlar kaka belkide onunla alakalıdır? Kilo alımı ne durumda ?
aaaa [bilinmeyen] evet canim ben memnunum.ayda 800 gram aliyo.biz cok mama degiwtirdik.ama kizim bundan baskasini sevmedi.evolvia alerji yapti similac tadini begenmedi.doktrumuz raporlu mama yazdi hatta onuda cok icmedi.gaz sorunumz cok fazla ama napalm.biogaia kullaniyrz.o brqz fayda ediyo sanki
Cimcimelerinnnesi aaaa anladim canım biz gaz icin bıraktık kizim ne çekiyordu valla gazdan ya ilk kizimda da sarı olan bebelac kullanmıştım ama bu kizima yaramadı ne yazikki