Tontis_annesii 7 aylık bebeğin aç olduğunu nasıl anlarız ? Sanki doymuyor gibi geliyor ek gıda veriyorum ama çok yemiyor emziriyorum sütüm öncekine göre azaldı günlük dolu dolu 4 çişli bez alıyorum
EslinSemAltas55 Tontis_annesii 4 bez alıyorum bende acıkınca huzursuz oluyo bide 3 saate yada 2 saate bir mutlaka birşyler yediriyorum
Tontis_annesii Tontis_annesii bi de oğlum kabız olmuş kabızlık doymadığı anlamına mı geliyor internette böyle okudum
sagopakajmerap Tontis_annesii bende aynı şekilde mamada veriyorum öyle doyuyor. Ek gıdayla asla doymuyor sütümde az zaten. Aşırı huysuz oluyor bi mama yapayım diyorum biberon bitmiş
slkndwht 7 aylık bebek karnı aç olsa huysuzlanır bence merak etmeyin. Keyfi yerindeyse emdikten sonra memnunsa doyuyodur.
Tontis_annesii slkndwht evet keyfi yerinde ama sütüm azalınca tereddüte girdim ek gıda veriyorum ama çok az yiyor
slkndwht Tontis_annesii zaten ek gıda tadımlık bu aylarda doyurması beklenmiyor. Ek gıdaya geçtiğiniz için emzirmeyi azaltmamalısınız ama.
slkndwht Tontis_annesii sağarak mı besliyorsunuz sütünüzün azaldığını hissederek mi söylüyorsunuz yoksa?
Tontis_annesii slkndwht hayır sağmıyorum ama önceden akıyordu şimdi akma yok sıkınca bazen sütüm gelmiyor bide göğüslerim çok yumuşak
slkndwht Tontis_annesii bence sütünüzde azalma yok dediğim gibi bebeğiniz aç olsa keyifli olmaz. Bebeklerin açlığa tahammulu olmaz aç olsa anlardınız :)
Melagle Tontis_annesii benim 40 çıktıktan sonra hemen başladı malesef süt azalıyor budönemde bebekler daha huysuz oluyor ve daha sık emmek istiyorlar bazen de tadı değişiyormuş bilmiyorum değişiyor mu tadı, yani değişiyorsa da mama vermediğim için eli mahkum emecek mecbur 😂😂
sagopakajmerap Tontis_annesii geçmiş olsun sabahları aç karnına çay kaşığıyla zeytinyağı ver varsa hakiki olsun. Hemen rahatlatır
Alya-Sena Tontis_annesii benmkide 7 bucuk aylik ac olunca belli eder kendini ya huysuzlanir aglar filan . Ben ek gida verdikden 2 saat sonra ara ogun de veriyorm meyveli yogurt filan oyle tam anlamiyla karni doyuyor 2 saat guzelce uyuyor